Ploter i co dalej
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Ploter i co dalej
Witam,jestem posiadaczem od niedawna plotera PCUT 630 i poszukuje jakiś grafik które mógł bym wykorzystać do wycinania,najbardziej zależy mi na takich nawiązujących do maszyn ,tj maszyn do gier,bilardów i innych skad moge takie wziąść ??
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Grafiki do wycinania , podobnie jak inne prace różnych twórców są na ogół obciążone prawami autorskimi. Jeżeli nawet gdzieś kupisz cały zestaw takich projektów to i tak nie ma pewności czy sprzedający dba o ten szczegół i jeżeli uruchomisz produkcję to możesz "beknąć". Dlatego najlepiej jest samodzielnie coś zaprojektować. Od samodzielnego projektowania chyba powinieneś zacząć a nie od stania się szczęśliwym posiadaczem... Chyba że jestem w błędzie.
co pewnie wkrótce zostanie mi wytknięte i ku Twojej radości dostaniesz garść linków do zbiorów grafik free

-
- Znawca tematu (min. 80)
Jeżeli nie chcesz "beknąć" jak tu kolega wspomniał wcześniej i dostaniesz jakieś grafiki free to pozmieniaj kilka szczegółów (oczywiście zmiana nie polega na usunięciu jednej kreski) i nie będziesz miał już problemów z prawami autorskimi...
Przypomniała mi się teraz pewna historia z tym związana... Pewna firma X sprzedawała (lub jeszcze sprzedaje) przeróżne grafiki do grawerowania. Po jakimś czasie jak szukałem ornamentów greckich w internecie znalazłem stronę amerykańską właśnie m.in z grafikami tejże firmy
Przypomniała mi się teraz pewna historia z tym związana... Pewna firma X sprzedawała (lub jeszcze sprzedaje) przeróżne grafiki do grawerowania. Po jakimś czasie jak szukałem ornamentów greckich w internecie znalazłem stronę amerykańską właśnie m.in z grafikami tejże firmy

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Re: Ploter i co dalej
Możemy chyba podjąć współpracę. Ja poszukuję na chwilę obecną (dopóki nie zakupię swojego plotera) osoby, która posiada ploter do cięcia w takturze litej, do 350g/m2. Małe wymiary, maks A4. Odezwij się na PWarczi1987 pisze:Witam,jestem posiadaczem od niedawna plotera PCUT 630 i poszukuje jakiś grafik które mógł bym wykorzystać do wycinania,najbardziej zależy mi na takich nawiązujących do maszyn ,tj maszyn do gier,bilardów i innych skad moge takie wziąść ??