To teraz sprawdź jeszcze port, czyli -start- drukarki faxy. Wybierz ploter i kliknij właściwości a potem zakładke port. I tam zmień na port który zainstalował do obsługi interfejsu usb dla plotera.
robert
Ploter ''cutting plotter'' Problem z polaczeniem usb
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 5
Ploter działa, uszkodzony był moduł odpowiadający za połączenie z USB. Coś się widocznie przepaliło. Dzięki za chęć pomocy. Korzystając z okazji mam jeszcze jedno pytanie dotyczące innego tematu.
Ploter wycina z Artcut w miarę ładnie natomiast jeśli wycinam prosto z Corela rogi liter są zaokrąglone. Nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi rozwiązującej ten problem.
Poniżej zdjęcie jak to wygląda w przypadku Artcut oraz Corela

Ploter pracuje na sterowniku Graphteca 6000 i wybierając właściwości drukowania w Corelu za wiele opcji nie znajduję. Jest jakaś możliwość ustawienia parametrów?
Dodam że ploter to Maxtech
Z góry dziękuje za odp.
Ploter wycina z Artcut w miarę ładnie natomiast jeśli wycinam prosto z Corela rogi liter są zaokrąglone. Nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi rozwiązującej ten problem.
Poniżej zdjęcie jak to wygląda w przypadku Artcut oraz Corela

Ploter pracuje na sterowniku Graphteca 6000 i wybierając właściwości drukowania w Corelu za wiele opcji nie znajduję. Jest jakaś możliwość ustawienia parametrów?
Dodam że ploter to Maxtech
Z góry dziękuje za odp.