Kostka z tworzywa sztucznego
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Kostka z tworzywa sztucznego
Witam czy ktoś orientuje sie gdzie dostane (o ile wogóle dostane)Kostke z tworzywa sztucznego które jest dobre w obróbce skrawaniem i w miare elastyczne wymiary kostki to 10cmx10cmx10cm
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Np. Pom-c (jeden z najlepiej obrabiajacych sie tworzyw) mozesz kupic w firmie Ensinger lub Mps-mechanik. Nie pamietam w ktorej tna tworzywa, np. plyty z szerokosci. Placisz za kilogram (pom-c jak pamietam ok. 25pln/kg). W jednej z tych firm na pewno tna w cenie.ALZ pisze:Poliamidy są produkowane w płytach i wałkach, a więc musisz liczyć na to że ktoś Ci coś takiego utnie.W handlu płyt nikt nie tnie (przynajmniej ja się nie spotkałem) pozostają zatem wałki.
pzdr
Piotr
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Re: Kostka z tworzywa sztucznego
Ja mogę taką kostkę Ci odlać z żywicy poliuretanowej, obrabia się rewelacyjnie.cooki13 pisze:Witam czy ktoś orientuje sie gdzie dostane (o ile wogóle dostane)Kostke z tworzywa sztucznego które jest dobre w obróbce skrawaniem i w miare elastyczne wymiary kostki to 10cmx10cmx10cm
Ale napisz co chcesz z tego zrobić to wtedy ocenie czy to się nada i czy wytrzyma