Podstawka,materiał sklejka 4 mm
Link:http://www.multiupload.nl/DW9296BVTV
Podstawka
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 2
Podstawka
Kolego twoja opinia jest fantastyczna,natomiast wiedza na poziomie,sam siebie oceń.
Rozpakowałem to i wszystko OK.
Masz tego DXF w skali,teraz rusz głową i sobie przeskaluj.
Pozdrawiam
Rozpakowałem to i wszystko OK.
Masz tego DXF w skali,teraz rusz głową i sobie przeskaluj.
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- Podstawka 2.rar
- (187.35 KiB) Pobrany 350 razy
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
Po pierwsze nie wydaje mi się żebym musiał sam siebie oceniać bo (jak zapewne zauważyłeś) inni już to zrobili i to kilkanaście razy.
Po drugie jeśli napisałem to co napisałem, to nie pisałem tego dla zabawy lub bez powodu.
Po trzecie, jak umieszczasz link który opisujesz jako "Podstawka" to dobrze byłoby samemu zajrzeć co tam jest i poinformować ewentualnych zainteresowanych o zawartości archiwum, a jeśli plik umieściłeś na Multiuploadzie sam, to tym bardziej nie rozumiem po co dodatkowo umieszczasz tam jakieś exe-ki ?
Wydaje mi się, że sam DXF wystarczy. Nieprawdaż ?
Ponadto DXF-y (rar-y również) można umieszczać bezpośrednio tu na forum. Dlaczego więc link do Megaupload ?
Poz tym, jeśli sądzisz, że ni potrafię sobie przeskalować czegokolwiek w jakimś CAD-dzie, to gratuluję dobrego samopoczucia.
Po drugie jeśli napisałem to co napisałem, to nie pisałem tego dla zabawy lub bez powodu.
Po trzecie, jak umieszczasz link który opisujesz jako "Podstawka" to dobrze byłoby samemu zajrzeć co tam jest i poinformować ewentualnych zainteresowanych o zawartości archiwum, a jeśli plik umieściłeś na Multiuploadzie sam, to tym bardziej nie rozumiem po co dodatkowo umieszczasz tam jakieś exe-ki ?
Wydaje mi się, że sam DXF wystarczy. Nieprawdaż ?
Ponadto DXF-y (rar-y również) można umieszczać bezpośrednio tu na forum. Dlaczego więc link do Megaupload ?
Poz tym, jeśli sądzisz, że ni potrafię sobie przeskalować czegokolwiek w jakimś CAD-dzie, to gratuluję dobrego samopoczucia.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt: