Autor tematu Podziękował. Twoja osobowość zbędna nie podniecaj się.kubus838 pisze:BalKon pisze:
Kolego zmień fach. Ja pomogłem na tyle ile potrafiłem.
A w czym pomogłeś? Jeśli Twoja pomoc wygłąda tak, to już nie pomagaj. Przecież autorowi tematu nie chodziło w ogóle o logo tylko o coś innego. Jemu chodzi o motocykl. W straży pożarnej tez pomogłeś.
A Ty kolego zacznij czytać uwążnie i nie pomogłeś tylko namieszałeś. Może jeszcze raz przeczytaj co che uzyskać autor.
A przede wszystkim nie zaśmiecaj czyjegoś tematu swoimi bez sensownymi wypocinami!!!
robert
DXF lub DWG motoru crossowego KTM
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
Arkadiusz
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
kubus838 pisze:BalKon pisze:
A w czym pomogłeś? Jeśli Twoja pomoc wygłąda tak, to już nie pomagaj. Przecież autorowi tematu nie chodziło w ogóle o logo tylko o coś innego. Jemu chodzi o motocykl. W straży pożarnej tez pomogłeś.
A Ty kolego zacznij czytać uwążnie i nie pomogłeś tylko namieszałeś. Może jeszcze raz przeczytaj co che uzyskać autor.
A przede wszystkim nie zaśmiecaj czyjegoś tematu swoimi bez sensownymi wypocinami!!!
robert
[ Dodano: 2017-02-17, 01:02 ]
Widocznie nie dociera do Ciebie treść wiadomościkubus838 pisze:BalKon pisze:
robert
Arkadiusz
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
Re: Cross
I moim zdaniem to jest prawidłowe podejście do tematu. Może to nie jest idealny "dxf" z budowy profesjonalnego motocykla ale jest na pewno lepszy niż śmieć logo zrobione w czymś tam przez jakiegoś kolesia który chce się pochwalić czyjąś pracą.vertex12 pisze:Witam, mam tylko coś takiego...
robert