wie ktoś może jak po polsku nazywają się urządzenia do grawerowania z diamentową końcówką, oparte na sprężynie?
Coś takiego.

Chcę wykonywać proste grawerowania kształtów geometrycznych (linie, prostokąty itd.) na detalach z aluminium PA38/PA4. Niestety, jest z tym kilka problemów:
1. Moja frezarka ma maksymalne obroty 2,5k rpm a to chyba zdecydowanie za mało, zwłaszcza, że do grawerowania mam taki frez:

2. Grawerunki wykonuję na wałkach, co niesie ze sobą kolejnych kilka problemów - każda niedokładność mocowania (używam podzielnicy i konika), delikatne zmiany na średnicy (toczone w kłach z konikiem, który nie jest idealnie ustawiony) i nagle okazuje się, że np. na długości 10cm wzdłuż osi mam różnicę 0,1mm w osi Z, przy grawerowaniu na średnicy (obracaniu wałka w podzielnicy) też jest zawsze delikatne bicie i wprowadza to kolejne niedokładności.
A zobaczyłem niedawno na filmie inny sposób grawerowania, bez obrotów, tylko ciągnąc bit po materiale. Poczytałem trochę na zagranicznych stronach i wydaje się to być dla mnie dobrym rozwiązaniem - grawerowanie bez obrotów (które i tak były zdecydowanie za niskie), lepiej dostosowane do nierówności powierzchni przez zastosowanie sprężyny. Dodatkowo graweruję w miękkim materiale, więc chyba powinno się to dobrze sprawdzić.
Czy ma ktoś jakieś doświadczenie z takimi urządzeniami, wie jak to się nazywa i gdzie można to kupić (najlepiej w Polsce)?
Na ebayu znalazłem taką ofertę, wygląda wydaje mi się nieźle i koszt nie powala.
Z góry dzięki za pomoc