Witam
Od jakiegoś czasu w mojej firmie rozważany jest zakup przecinarki taśmowej. Zrobiłem już mały research w temacie przecinarek i wybrałem trzy przecinarki różnych producentów.
1. Klaeger Actron265DG
2. Pilous ARG 300 Plus SAF
3. BEKA-MAK BMSY 270DGH
Na papierze możliwości wszystkich przecinarek przedstawiają się bardzo podobnie. Dlatego proszę o wszystkie możliwe informacje i wrażenia od osób, które miały kontakt z przecinarkami ww. producentów.
Wybór przecinarki taśmowej
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Witam,
Pracuję na pile Pilousa: PILOUS ARG 330 PLUS SAF
Przecinarki tego producenta mogę naprawdę polecić. Solidne maszyny do zastosowań przemysłowych. Nie ma najmniejszych problemów w użytkowaniu.
Kolega ma u siebie Pilous ARG 300 Plus H od około 3-4lat i jedyne co to wymieniał łożyska od prowadzenia taśmy.
Co do pozostałych firm to BEKA-MAK widziałem tylko na targach a o Klaeger pierwszy raz słyszę więc nie mogę się o nich wypowiedzieć .
Pracuję na pile Pilousa: PILOUS ARG 330 PLUS SAF
Przecinarki tego producenta mogę naprawdę polecić. Solidne maszyny do zastosowań przemysłowych. Nie ma najmniejszych problemów w użytkowaniu.
Kolega ma u siebie Pilous ARG 300 Plus H od około 3-4lat i jedyne co to wymieniał łożyska od prowadzenia taśmy.
Co do pozostałych firm to BEKA-MAK widziałem tylko na targach a o Klaeger pierwszy raz słyszę więc nie mogę się o nich wypowiedzieć .