Witam,
Chciałbym się dowiedzieć, czy mogę jakoś wykorzystać prasę mimośrodową po moim dziadku która ma 40 ton nacisku do jakiejś pracy na zlecenie. Przez krótki okres, wystawiłem maszynę na sprzedaż, i ku mojemu zdziwieniu było mnóstwo telefonów, i pomyślałem ze mogę sam coś na niej robić + mam masę wolnego czasu. Z góry dziękuję za jakiekolwiek pomocne wskazówki.
Pozdrawiam
Witam! Prasa mimośrodowa 40T
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Witam! Prasa mimośrodowa 40T
To tym razem zaoferuj usługę , dzierżawę , itp. i czekaj na odzew.tn911 pisze:... Przez krótki okres, wystawiłem maszynę na sprzedaż, i ku mojemu zdziwieniu było mnóstwo telefonów ...
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Witam serdecznie,
Co do dzierżawy maszyny to jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić. W tym przypadku to abstrakcja.
Pozdrawiam!
Jeżeli wymyślisz sobie jakiś "produkt" to możesz go klepać na niej. Raczej bym nie liczył że ktoś podeśle Ci gratis pomysł na swój produkt.tn911 pisze:Chciałbym się dowiedzieć, czy mogę jakoś wykorzystać prasę mimośrodową
Usługę jak najbardziej można zaoferować, problem jest jedynie z narzędziem i wystawieniem faktury. Jak masz działalność to ta druga kwestia odpada. A co do narzędzia to na ogół jak kogoś stać na zrobienie takowego to i stać na praskę czterdziestkę. Tak więc wracamy do punktu wyjścia że najlepiej gdybyś sam wymyślił swój produkt.To tym razem zaoferuj usługę , dzierżawę , itp. i czekaj na odzew.
Co do dzierżawy maszyny to jakoś sobie tego nie potrafię wyobrazić. W tym przypadku to abstrakcja.
Pozdrawiam!
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród. - Hipolit Cegielski