Witam.
Jestem zainteresowany zakupem maszyny , automatu gnącego drut w 3d.
chciałbym wykonywać palce podbieracza do maszyn rolniczych do max 12mm.
jestem nowy i nie wiem jeszcze jak wkleic zdjecia ale jak wpiszecie fraze palec podbieracza to wyskocza te spreżyny .
Prosił bym osoby znające sie na maszynach lub tych wyrobach o wypowiedzenie sie i porade jak i na czym to wykonać . internet jest pełen różnego typu maszyn i producentow , polskich i zagranicznych ale co wybrać pomóżcie
Giętarki 3d do drutu
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Witam ponownie . widze ze zainteresowanie tematem jest ale coś cicho a jest mi potrzebna pomoc w doborze. może źle rozwinełem temat .
bardzo podoba mi sie ta maszyna. tylko raczej 12 mm druta nie ugnie . ale tempo pracy jest oszałamiające
[youtube][/youtube][/youtube]
Ta maszyna robi to co ja chciałbym .
[youtube][/youtube]
takie 3 znalazłem na sprzedaż i jest też 4 ale z 95 roku to raczej odpada
http://metale24.pl/Oferty/?search=gi%C4 ... a+do+drutu
Problem polega na tym ze nie wiem co będzie do mnie najbardziej odpowiednie . tzn moja branża to regały sklepowe i wszelkiego rodzaju wyroby metalowe.
Jest chęć rozwinięcia firmy ale nie mam pojęcia o tego typu maszynach, gdyby chodziło o wykrawarke trumpf to nie było by pytania .
Do targów w Poznaniu jeszcze daleko i z nikim nie pogadam nie polukam, a czasu coraz mniej
interesuje mnie jakaś maszyna z polecenia , taka na której ktoś pracuje i mi coś opowie .
zakres roboczy silnik kw . koszty eksploatacji , coś o serwisie . skąd brać drut lub jaki sie kupuje
bardzo podoba mi sie ta maszyna. tylko raczej 12 mm druta nie ugnie . ale tempo pracy jest oszałamiające
[youtube][/youtube][/youtube]
Ta maszyna robi to co ja chciałbym .
[youtube][/youtube]
takie 3 znalazłem na sprzedaż i jest też 4 ale z 95 roku to raczej odpada
http://metale24.pl/Oferty/?search=gi%C4 ... a+do+drutu
Problem polega na tym ze nie wiem co będzie do mnie najbardziej odpowiednie . tzn moja branża to regały sklepowe i wszelkiego rodzaju wyroby metalowe.
Jest chęć rozwinięcia firmy ale nie mam pojęcia o tego typu maszynach, gdyby chodziło o wykrawarke trumpf to nie było by pytania .
Do targów w Poznaniu jeszcze daleko i z nikim nie pogadam nie polukam, a czasu coraz mniej
interesuje mnie jakaś maszyna z polecenia , taka na której ktoś pracuje i mi coś opowie .
zakres roboczy silnik kw . koszty eksploatacji , coś o serwisie . skąd brać drut lub jaki sie kupuje