Co mam zrobic aby obrazki byly widoczne ?
Ustawianie detalu
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 3
Ustawianie detalu
Co mam zrobic aby obrazki byly widoczne ?
Ostatnio zmieniony 22 sie 2012, 12:16 przez insdel, łącznie zmieniany 1 raz.
Tagi:
-
- Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 2
-
- Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 2
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
poniżej okienka "Szybka odpowiedź" pod postami, jest pasek z niebieskim napisem "Kliknij tutaj aby wgrać zdjęcia i wstawić w treść posta" Po kliknięciu na niego otwiera się osobne okno gdzie trzeba wstawić swój plik zdjęcia naciskając przycisk "Przeglądaj" i wybierając je z odpowiedniego folderu na swoim komputerze.insdel pisze:Co mam zrobić aby obrazki były widoczne
Trzeba pamiętać, że wstawiane zdjęcia są ograniczone rozmiarowo(bodaj 800x800), bo za duże nie wejdą.
Po wgraniu wystarczy skopiować BBCode i wkleić w post, lub skopiować adres zdjecia, nacisnąć przycisk "Img" i po otwarciu okienka tam go wkleić.
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 3

Dzięki Graphart za tę stronke do screenow. Strona fajna ale trzeba bardzo dlugo czekać. Nie można 2 screenow pod rzad wstawiac. Znasz jeszcze jakieś bez rejestracji ?
A wiec tak wygląd detal jest ustawiony w ten sposób na rysunku głownym. Moje pytanie czy mozna ustawić go tak jak na rysunku następnym.

Jestem osoba która wchodzi w temat. Czy moge detal ustawić tak jak na następnym rysunku (zolty kolor) ??? Czy musi on być ustawiony koniecznie w tym kółku ????????? Te kólko odpowiada za osie a i b ? czyli obrot w lewo badz w prawo bo 4 osia jest caly stol który moze moze przechylać sie w góre bądz w dól.... naprowadźcie mnie troche.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
jeśli nie potrzebujesz osi a b to moim zdaniem możesz
tylko krótszym narzędziem możesz przywalić w bok stołu jak nisko detal zamontujesz
choć w przypadku ustawieniu na środku można detal wytoczyć chyba osia a b (chyba to zależy już od maszyny) zamiast frezować , no i pytanie czy Ci zakresu nie braknie stół jest z reguły większy niż zakres przejazdów(przynajmniej w 3osiach), nie znam się za bardzo na 5 osiówkach, ale tak mi się wydaje..

Pozdrawiam Michał
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Kontakt: