Cięcie wodą WaterJet - szukam firmy
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Cięcie wodą WaterJet - szukam firmy
Witam, chciałbym zlecić wycięcie kilkudziesięciu niewielkich gabarytowo elementów z cienkiej blachy stalowej 0.6-0.7mm i aluminiowej 1mm. Być może będzie jeszcze coś z tworzywa i cienkiej blachy nierdzewnej 0.5mm. Szukam firmy świadczącej takie usługi wysyłkowo z własnym zapleczem materiałowym. Wszystko może być wykonane z typowych i ogólnie dostępnych materiałów, sprawa do uzgodnienia. Najlepiej jeśli firma dysponowałaby zarówno wodą jak i laserem. Czy ma ktoś z Was doświadczenie w tym temacie i mógłby mi polecić jakąś firmę?
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Takie tematy piszemy w dziale ogłoszeń.
CAD/CAM CAGILA
Porównanie programów dla wycinarek CNC => http://www.cnc.info.pl/topics51/automat ... t18915.htm
Optymalny automatyczny nesting to już połowa sukcesu, kliknij na WWW i dowiesz się więcej
Porównanie programów dla wycinarek CNC => http://www.cnc.info.pl/topics51/automat ... t18915.htm
Optymalny automatyczny nesting to już połowa sukcesu, kliknij na WWW i dowiesz się więcej

-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Faktycznie wybór działu nie jest najlepszy, ale mój post nie jest też ogłoszeniem, chociaż tak brzmi. Na razie jestem na etapie projektu i jeszcze to trochę potrwa. Wcześniej nie miałem okazji korzystać z takich usług, dlatego chciałem zasięgnąć informacji od innych użytkowników którzy mają z tym doświadczenie.
Na rynku jest dużo firm które zajmują się takimi usługami, ale nie wszystkie chcą się bawić w detal do tego jeszcze wysyłkowo i z własnych materiałów. A dla mnie to najwygodniejsze rozwiązanie bo mam z głowy problem zakupu materiałów, transportu itd.
Dzięki "Scandy" za informacje, wezmę ją pod uwagę i rozważę także oferty które otrzymałem na PW. Jęśli ma ktoś jeszcze wiedzę w tym temacie, to proszę o informację. Być może przyda się także innym.
Na rynku jest dużo firm które zajmują się takimi usługami, ale nie wszystkie chcą się bawić w detal do tego jeszcze wysyłkowo i z własnych materiałów. A dla mnie to najwygodniejsze rozwiązanie bo mam z głowy problem zakupu materiałów, transportu itd.
Dzięki "Scandy" za informacje, wezmę ją pod uwagę i rozważę także oferty które otrzymałem na PW. Jęśli ma ktoś jeszcze wiedzę w tym temacie, to proszę o informację. Być może przyda się także innym.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1