poszukuje wykonawcy elementów z aluminium (Warszawa)
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
poszukuje wykonawcy elementów z aluminium (Warszawa)
Czy możecie mi polecić jakiś porządny (ale niekoniecznie drogi
) warsztat w Warszawie lub okolicach (najchętniej w centrum lub rejonach południowych - np. Piaseczno), któremu mógłbym zlecić wykonanie elementów zaprojektowanej przeze mnie frezarki CNC o konstrukcji aluminiowej (chodzi o frezowanie, wiercenie itp.; żadne straszliwe historie). Może mam pecha, ale testowałem już dwóch mechaników z Politechniki i każdy coś spieprzył w stosunkowo prostych elementach.

Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
-
No, moze ja jestem rzeczywiscie zbyt wymagajacy, wiec dam przyklad: jeden z tych mechanikow mial zrobic trzy identyczne detale, a zrobil tak, ze jeden jest ze dwa milimetry dluzszy od pozostalych.margor pisze:może kolega jest zbyt wymagający ?
[ Dodano: 2009-05-24, 11:29 ]
Dzieki wielkie, ich oferta wyglada niezle i lokalizacja jak dla mnie super.degustator pisze:Może tu: http://allegro.pl/item627108537_frezowa ... _wawa.html

Pozdrawiam
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
-
Odpowiedz ma moj mail od faceta dostalem jak nizej:rockykon pisze:Jak będziesz coś wiedział odnośnie cen/terminów/...... daj znać, tez czegoś takiego szukam w okolicach Wawy.
Przez najblizszy miesiac nie przyjmuje pojedynczych rzeczy do obrobki (mam oblozona maszyne). Koszt zalezy od ilosci. Przy pojedynczych sztukach wychodzi to 100-300 PLN w zaleznosci od tego jaki otrzymam material (ile jest obrobki), szczegolow detalu itp. Przy wiekszej ilosci sztuk wyjdzie to znacznie taniej. Musialbym znac dokladny rozstaw otworow, zeby wiedziec czy moge to zrobic z jednego zalozenia. Jezeli z jednego zalozenia to maszyna ma 0.03 do 0.04 bledu.