Opis technologi wałka.?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5
Opis technologi wałka.?
Witam czy mozecie mi opisac wykonanie z charakterystyka maszyn i urzadzen wałka krzywkowego.. lub tylko walka.. z gory thx..
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Re: Opis technologi wałka.?
adamreal pisze:Witam czy mozecie mi opisac wykonanie z charakterystyka maszyn i urzadzen wałka krzywkowego.. lub tylko walka.. z gory thx..
Kolego taki wałek to ja wykonam na tokarce, nawet stołowej pomyśl jak to zrobić areszta sama przyjdzie.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
może was wywieźć na jeden sezon do roboty to docenicie trochę szkołę? skoro już coś zrobiłeś to dopilnuj jednej niepisanej zasady na tym forum, zamieść tu swoje wypociny, zadaj konkretne pytanie wskazujące, że masz o tych wypocinach jakieś pojęcie a napewno zjawi się ktoś kto tobie pomoże. Poza tym studencik a nie wie, że zdania nie zaczynamy od litery A ???adamreal pisze:Ja nie moge jestes zalem.. juz to zrobilem i tylko musze wykonawczy zrobic.. takich jak ty to powinni wywozic na syberie i do roboty..
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Re: Opis technologi wałka.?
Teraz to się robi tak albo jak się umie samemu a jak się nie umie to wysyłasz rysunki do firm firmy robią ci oferty a ty wybierasz najlepszą. Więc najlepiej weź książki do ręki poczytaj napisz tu swoje wypociny my może ci wtedy coś podpowiemy bo leni tu nie tolerujemy .adamreal pisze:Witam czy mozecie mi opisac wykonanie z charakterystyka maszyn i urzadzen wałka krzywkowego.. lub tylko walka.. z gory thx..