Zrob inaczej.
Zacznij studia ( chociarzby tylko inzynierskie i nawet zaocznie na politechnice ).
Wiedze praktyczna juz masz znacznie wieksza niz 99% studentow zaczynajacych studia. Po 3 latach zdobedziesz dyplom i Ty bedziesz kierownikiem.
Szacowanie czasu obróbki.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
A w przyszłości może nawet nauczysz się pisać bez błędów i po polsku.InzSpawalnik pisze:Zrob inaczej.
Zacznij studia ( chociarzby tylko inzynierskie i nawet zaocznie na politechnice ).
Wiedze praktyczna juz masz znacznie wieksza niz 99% studentow zaczynajacych studia. Po 3 latach zdobedziesz dyplom i Ty bedziesz kierownikiem.
Pozdrawiam
Krzysiek
Krzysiek
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Spotykam się z takim podejściem na budowie na codzień, monterzy są tak nauczeni i ślizgają sie tak po młodych kierownikach, problem pojawia się wtedy gdy mi ktoś taki kit ciśnie a ja wiem że pier... głupoty (ręce w życiu pobrudziłem i jakieś pojęcie o robocie jest). Nie ma nic bardziej denerwującego niż taki pesymizmzdzicho pisze:Szkoły brałem, u najlepszego mistrza w tej dziedzinie( niestety Władek już nie żyje). On szedł dalej -najpierw wymyślił tyle trudności ,ze kiedy już zwątpili w sens przedsięwzięcia,znajdywał cudowne rozwiązanie. Ileż szczęścia, było z tego powodu.
Wszystko w życiu jest polityką.

POzdrawiam