@diodas1
W gruncie rzeczy masz sporo racji w tym co napisałeś. Przyznaję, że nie mam pojęcia o stronie "wizualnej". Znam się na tym co ma być w środku tej puszki, a teraz próbuję to jakoś połączyć.
Muszę przyznać, że Chińczycy są dla mnie niedoścignionym wzorem

Problem z nimi jest tylko taki, że sprzedają wszystko i wszystkim więc wystarczy, że ktoś weźmie o 10 sztuk więcej i już dostanie lepszą cenę. Ja to akceptuję i rozumiem, ale przy okazji staram się odróżnić od konkurencji, która prędzej czy później powstanie i będzie miała więcej gotówki ode mnie.
Te 3mm wzięły mi się właśnie z materiałów otrzymanych od miłego Chińczyka. Uparcie twierdzi, że jego obudowy mają taką grubość i wykonane są z aluminium.
W każdym razie Twój post był bardzo ciekawy. Rozszyfrowałeś mój cały biznes i poprawiłeś mi humor za co bardzo dziękuję
@poczciwy
Dziękuję za informację. Będę musiał wybić sobie z głowy pancerne. Interesują mnie właśnie drogie i niewielkie obudowy

Trafiłeś w samo sedno. Przejrzałem ich już tak wiele, że mniej więcej wiem co chciałbym wykonać, ale nie wiem dokładnie z czego.