Koledzy,
macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawce tych chińskich wrzecion?
Znalazłem taką ofertę http://www.ebay.com/itm/WATER-COOL-MOTO ... 584wt_1139 Wrzeciono z falownikiem za 400dolarów i wysyłka za darmo. Co o tym sądzicie? Nie jestem w temacie dlatego pytam.
Pozdrawiam i dziękuję za porady.
Pozdrawiam
Robert
Chińskie wrzeciono 2.2kW wodne - gdzie kupić?
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Witam
Dołączę się do pytania. Też interesuje mnie zakup takiego wrzeciona, cena zachęcająca, jednak jak po takim zakupie ma się sprawa cła i vat-u? Zapewne zostanie doliczony a wtedy już nie jest tak atrakcyjnie. Może, któryś z kolegów ma i może podzielić się doświadczeniem w takim zakupie. Czy idzie jakoś obejść dodatkowe płatności. Czy w przypadku gdy wyśle paczkę ktoś ze znajomych też doliczą vat? Co deklarować w przesyłce?
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
Dołączę się do pytania. Też interesuje mnie zakup takiego wrzeciona, cena zachęcająca, jednak jak po takim zakupie ma się sprawa cła i vat-u? Zapewne zostanie doliczony a wtedy już nie jest tak atrakcyjnie. Może, któryś z kolegów ma i może podzielić się doświadczeniem w takim zakupie. Czy idzie jakoś obejść dodatkowe płatności. Czy w przypadku gdy wyśle paczkę ktoś ze znajomych też doliczą vat? Co deklarować w przesyłce?
Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi.
-
- Lider FORUM (min. 2000)