Frezarka cnc zlecenia
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 7
Frezarka cnc zlecenia
Witam przypadkiem, nie bede tłumaczył jka stałem się szczesliwym posiadaczem warsztatu w nim frezarka cnc, tokarka zwykła, prasy zginarka.... Chciał bym coś zrobić żeby to zaczęło działać ale nie mam kompletnie pojęcia o tej branży......jakieś podpowiedzi???? Może współpraca
jjkamil
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
-
Re: Frezarka cnc zlecenia
Sprawa jest bardzo prosta i nie ma co panikować - w ciągu kilku godzin pojawi się tu co najmniej kilka odpowiedzi z poradami. Przeczytanie tych postów zajmie Ci najwyżej kilkanaście minut. Z ich lektury wyciągniesz oczywisty wniosek, że nie taki diabeł straszny, jak go malują. Na drugi dzień będziesz gotowy do pracy z tym wszystkim i będziesz mógł szukać zleceniodawców na robotę. Na tym właśnie polega dobrodziejstwo internetu.jjkamil pisze:Witam przypadkiem, nie bede tłumaczył jka stałem się szczesliwym posiadaczem warsztatu w nim frezarka cnc, tokarka zwykła, prasy zginarka.... Chciał bym coś zrobić żeby to zaczęło działać ale nie mam kompletnie pojęcia o tej branży......jakieś podpowiedzi???? Może współpraca
-
-
Jest kilka możliwości, które mi przychodzą do głowy:
1. Sam się uczysz, w międzyczasie dajesz ogłoszenia i cierpliwie czekasz na zlecenia.
2. Zatrudniasz fachowca z kontaktami, któremu słono płacisz za rozkręcenie biznesu i czarną robotę.
3. Dzierżawisz maszyny.
4. Sprzedajesz wszystko i zajmujesz się tym, czym potrafisz.
Mam nadzieję że pomogłem
1. Sam się uczysz, w międzyczasie dajesz ogłoszenia i cierpliwie czekasz na zlecenia.
2. Zatrudniasz fachowca z kontaktami, któremu słono płacisz za rozkręcenie biznesu i czarną robotę.
3. Dzierżawisz maszyny.
4. Sprzedajesz wszystko i zajmujesz się tym, czym potrafisz.
Mam nadzieję że pomogłem

-
- Lider FORUM (min. 2000)
Re: Frezarka cnc zlecenia
Napisz lepiej co ciekawego masz w tym warsztacie, moze cos kupiejjkamil pisze:Witam przypadkiem, nie bede tłumaczył jka stałem się szczesliwym posiadaczem warsztatu w nim frezarka cnc, tokarka zwykła, prasy zginarka.... Chciał bym coś zrobić żeby to zaczęło działać ale nie mam kompletnie pojęcia o tej branży......jakieś podpowiedzi???? Może współpraca

Lepsza szybka gotowka, niz dluga, mozolna praca

q