Projekt frezarki PŁATNE
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Projekt frezarki PŁATNE
Zleciłbym zrobienie komuś projektu frezarki CNC na wzór
http://seron.pl/?56,frezarka-cnc-1520-performance
Chodzi o projekt kogoś kto ma doświadczenie w INVENTORZE.
Nie wiem czy budżet 300zł jest odpowiedni?Czekam na propozycje i zgłoszenia.
http://seron.pl/?56,frezarka-cnc-1520-performance
Chodzi o projekt kogoś kto ma doświadczenie w INVENTORZE.
Nie wiem czy budżet 300zł jest odpowiedni?Czekam na propozycje i zgłoszenia.
Tagi:
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Nie chciałbym Cię martwić, ale 300 zł to raczej mało za projekt frezarki o której piszesz. Może się mylę, jednak chwilę trwa zamodelowanie konstrukcji w 3D nie mówiąc już o wykonaniu dokumentacji 2D. Chyba że ktoś ma już taką wyrysowaną i będzie chciał się takim projektem podzielić. Choć kwota może być i w tym przypadku również za mała.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
wystarczy na alle lub też na inne ogłoszenia spojrzeć i łatwo dowiedzieć się co za 300 zł jest do kupienia.
Z 2 strony nigdy nic nie wiadomo, a nóż ktoś się zgłosi, w co wątpię bo często zaprojektowanie 1 części to więcej niż 300 zł.
Ja tam powodzenia życzę.
Z 2 strony mogłeś założyć temat kto i za ile zrobi projekt takiego plotera, oszczędziłbyś sobie niepotrzebnych odpowiedzi a w cenach byś się zorientował.
Z 2 strony nigdy nic nie wiadomo, a nóż ktoś się zgłosi, w co wątpię bo często zaprojektowanie 1 części to więcej niż 300 zł.
Ja tam powodzenia życzę.
Z 2 strony mogłeś założyć temat kto i za ile zrobi projekt takiego plotera, oszczędziłbyś sobie niepotrzebnych odpowiedzi a w cenach byś się zorientował.

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Dzieki za opinie to biorę się za inventora
i sam będę robił bo zaoszczędzę kilka zer
Dzieki jeszcze raz za pomoc

Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu - Edison

BUDOWA FREZARKI - Raptor 800x400x250

BUDOWA FREZARKI - Raptor 800x400x250
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Widzę że kolega dalej walczy z projektem. Za 3 stówy to ja mogę swój goły projekt w inventorze sprzedać i to bez dokumentacji 2d
. Ale to nie to pole robocze.
Nauczenie się inventora nie nauczy Cie technologi, niestety. I tak się dziwię że frezarki i plotery są teraz tak tanie w stosunku do wiedzy jaką trzeba mieć do ich zbudowania.

Nauczenie się inventora nie nauczy Cie technologi, niestety. I tak się dziwię że frezarki i plotery są teraz tak tanie w stosunku do wiedzy jaką trzeba mieć do ich zbudowania.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
Przecież inventor to jest 3d :p Do wykonania trzeba raczej 2d - dokumentacje płaską, nikt nie bedzie robił z kompa przecież.... btw. SketchUp - no prosze, trzymajmy jakiś poziom skoro mowa o odpłatnościach:ptanifon pisze:A dlaczego inventor.. w tej cenie zrobię na SketchUp2D to przeżytek ;P
Uwaga, uwaga, tanifon robi projekty ploterów za 300zł