jeśli chodzi o maszynę to proszę o przedstawianie propozycji cenowych .
Jeśli chodzi o napisanie programu to powiem tak : nie znam się na tym. Jaki program? nie wiem ma być prosty dla mnie z szybką mozliwością poprawiania projektów wcześniej rysowanych i ma być przede wszystkim dobry !! Chciał bym aby nie było problemów z tym że coś sie psuje czy coś tego typu.
Co mogę więcej napisać o projekcie ? więcej napisze na mail po chociaż wstępnej wycenie żebym porównał innych ceny i dowiedział się ile mnie to będzie kosztować .
Mój mail : [email protected]
Pozdrawiam Krzysztof
Poszukuje osoby która zrobi frezarkę !! dość pilne
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Poszukuje osoby która zrobi frezarkę !! dość pilne
Ostatnio zmieniony 18 lut 2010, 21:46 przez stolarkabud, łącznie zmieniany 1 raz.
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
Re: Poszukuje osoby która zrobi frezarkę !! dość pilne
A co to za projekty maily by byc roszke wiecej szczegolow? I czy w jakims konkretnym porgramie? jakas fuszka popoludniu by sie w sumie przydala:)stolarkabud pisze:Witam. Jestem całkiem nowy na tym forum więc za nieścisłości z góry przepraszam.
Potrzebuje frezarkę CNC o polu roboczym 1300mm x 1300mm i na wysokość czyli oś chyba Y musi mieć pola roboczego 100mm .
potrzeba mi nie drogiej konstrukcji jednak mudzi pracować bardzo dokładnie.
Ważne że będzie pracować w materiale drewno-aluminium jedno i drugie na raz więc tu kolejny problem jaki wybrać frez .
proszę o propozycje cenowe ponieważ sprawa jest dość pilna .
Poszukuje również osoby która nie drogo będzie rysować mi projekty pod produkcję na tej maszynie. Proszę powiedzieć ile to kosztuje jeśli projekt ma być stosunkowo trudny o wielkości 1200x1200x800 na początek i materiał obróbczy to drewno egzotyczne i aluminium .