analogia jest tylko skala i waga nie ta żeby to porównywać z brama napędzana jedna śrubą.
druga tez kwestia ze poprzednia pula zdjęć była wgrana jeszcze w styczniu wiec Kolegi teoria jest tak lekko z pół roku spóźniona
ploter z ruchomą bramą rozpoczęcie budowy
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
hehehe, od razu koalicja...
Leoo nie podchodź zbyt ambicjonalnie, tylko z lekkim przymrużeniem oka. Toż my w większości amatorzy, hobbiści, zapaleńcy...
A ja uważam, że najpierw trzeba coś spie..., żeby później coś zrobić dobrze.
Dłużej się wtedy pamięta. A Leoo jest cacy, bo pomaga innym w problemach i może krytykować, ja krytykę przyjmuję i zapraszam do mojego tematu...

A ja uważam, że najpierw trzeba coś spie..., żeby później coś zrobić dobrze.

Dłużej się wtedy pamięta. A Leoo jest cacy, bo pomaga innym w problemach i może krytykować, ja krytykę przyjmuję i zapraszam do mojego tematu...
Każde urządzenie elektryczne będzie działać lepiej, kiedy włożysz wtyczkę do gniazdka.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Leoo, rozumiem o co Ci chodzi, ale wydaję mi się, że aż taka prosta matematyka z obliczeniami to to nie jest. W przypadku tak małej maszyny to momenty jakie tu powstają są zauważalne, ale zmiana rozstawów o kilka centymetrów nie poprawi diametralnie jakości.
Można by przeprowadzić symulacje w Inventorze, nie są trudne jedynie czasochłonne, akurat poziom akademicki.
Można by przeprowadzić symulacje w Inventorze, nie są trudne jedynie czasochłonne, akurat poziom akademicki.