Oszalałem!!Super Turbo CnC 3d - Frezarka,Ploter CnC-Zobacz!!
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
-
Autor tematu - Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
Być może kiedyś będzie praca mgr jak się uczelnie zainteresują"e="Skrzydlaty"]Mnie tam interesuje ta "jednostka badawcza"- czyżby studenci zaciągnięci przed kompy do robienia analiz?xD A i magisterkę z tego może napiszą?

W tym momencie spore moce są skupione podczas wytworzeniu nowej większej wersji

Lada dzień finalna wersja ... zrzut mocno beta

Pierwsza sztuka jest na serwach AC , druga na silnikach krokowych z enkoderami - bo jest naprawdę świetna cena za kpl. a niestety pozostałe już na krokowcach

Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
Witam Kolegów
Dawno dawno temu kolega Gamaro napisał "Postaram się opisać oraz udostępnić trochę materiałów z budowy a tym czasem wstępne zrzuty z projektu" czy kilka zdjęć jakie przewinęły się przez ten temat to już wszystkie obiecane materiały? Jeśli tak to temat jest bardziej reklamą a nie relacją z budowy. Teraz jak firma wykupiła prawa to zapewne nawet zdjęć się więcej nie pokaże nie wspominając o filmach a szkoda bo konstrukcja fajna.
Pozdrawiam Janusz
Dawno dawno temu kolega Gamaro napisał "Postaram się opisać oraz udostępnić trochę materiałów z budowy a tym czasem wstępne zrzuty z projektu" czy kilka zdjęć jakie przewinęły się przez ten temat to już wszystkie obiecane materiały? Jeśli tak to temat jest bardziej reklamą a nie relacją z budowy. Teraz jak firma wykupiła prawa to zapewne nawet zdjęć się więcej nie pokaże nie wspominając o filmach a szkoda bo konstrukcja fajna.
Pozdrawiam Janusz
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5