Ploter duży (i zaczęło się główkowanie)
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
Ok dzieki Bartuss ale nie chcę spinać bramy spodem, ponieważ bedzie tam wycięcie wzdłużne zeby móc włożyć w to większy element. Na tych zdjęciach w galerii widać trzy profile, które chcę zastosować.Myślę że ten z lewej będzie najbardziej odpowiedni choć wolał bym ten w środku ale obawiam się że będzie miał tendencję do skrecania kiedy wrzeciono będzie na srodku stołu
Tagi:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
Dzięki wielkie koledzy filmik spoko pewnie bym tak zrobil ale: tak jak pisałem wczesniej muszę mieć wolne pole pod stołem a Wy fachowcy powiedzcie mi tylko którą z tych trzech belek widocznych na zdjęciach wykorzystac na bramę, to bardzo by mi pomogło. A i jeszcze jedno silniki 4,5 Nm czy 7,8 do wszystkich osi?(do zetki chyba 7.8 do za dużo)
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Kolega sam sobie odpowiedziałwiesiuch pisze:Dzięki wielkie koledzy filmik spoko pewnie bym tak zrobil ale: tak jak pisałem wczesniej muszę mieć wolne pole pod stołem a Wy fachowcy powiedzcie mi tylko którą z tych trzech belek widocznych na zdjęciach wykorzystac na bramę, to bardzo by mi pomogło. A i jeszcze jedno silniki 4,5 Nm czy 7,8 do wszystkich osi?(do zetki chyba 7.8 do za dużo)

artstudio - program od ktorego zaczynalem swoja przygode z komputerami