Witam. Cały czas szukam czegoś do wykańczania płaskorzeźb wykonanych w dosyć miękkich (przeważnie) materiałach. Czy ktoś może testował to:
http://allegro.pl/dremel-511s-tarcza-sc ... 43921.html
? W dotyku (przez opakowanie) jest to dosyć miękkie i teoretycznie powinno wejść we wszystkie zakamarki. Jest jeszcze wersja 380 (najdrobniejsza).
Tarcze ścierne dremel 511S, 512S
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Witam
To może zamiast takich kup sobie tarcze tego typu ale ze szczotką drucianą. Są takie którymi szlifujesz krewędzią(poziomo) - tak jak zwykłą tarczą. Ale są też i takie którymi szlifujesz w pionie. Dokładnie nie wiem jak Ci to wytłumaczyć a w tej chwili nie mam czym zrobić zdjęcia. Ale są takie mini szczoteczki druciane do tego typu mini szlifierek i wystepują w dwóch kolorach złoty i srebrny.
robert
To może zamiast takich kup sobie tarcze tego typu ale ze szczotką drucianą. Są takie którymi szlifujesz krewędzią(poziomo) - tak jak zwykłą tarczą. Ale są też i takie którymi szlifujesz w pionie. Dokładnie nie wiem jak Ci to wytłumaczyć a w tej chwili nie mam czym zrobić zdjęcia. Ale są takie mini szczoteczki druciane do tego typu mini szlifierek i wystepują w dwóch kolorach złoty i srebrny.
robert