1.Ma ktoś pomysł jak ją wykonać
mam jakieś swoje przemyślenia odnośnie tej konstrukcji ale chętnie zobaczę wasze pomysły
p.s budżet im mniejszy tym lepiej

za dobre plany jestem wstanie zapłacić
od kilku miechów czytam i nic nie znalazłem konkretnegonamemartin pisze:Witaj
Na początek proponuję skorzystać z tej opcji https://www.cnc.info.pl/search.htm
Jak się temat rozjaśni przedstawić swój koncept, i zadawać konkretne pytania.
Pozdrawiam
corano pisze:Gotowego projektu chyba nikt ci nie podeśle ..
ale może pewnym natchnieniem bedzie ten oto link
strona modelarzy
Pozdrawiam!
Jeśli tak to nie powinieneś samodzielnie budować maszyny. Nie wiem w takim razie co czytałeś, ponieważ po kilku miesiącach czytania można posiąść odpowiednią wiedzę, żeby zbudować własną maszynę. A Kolega zadaje pytania jakby wpadł wczoraj na to forum.od kilku miechów czytam i nic nie znalazłem konkretnego
No to trzymam kciuki - spore wyzwanie -kaino pisze:Witam chce wykonać ploter o polu roboczym 1200 x 450
Najlepiej byłoby w miarę dokładnie i dosyc szybkokaino pisze:Ma ktoś pomysł jak ją wykonać
No to sobie pooglądaj w galeriach użytkowników jest tam całkiem sporo pomysłówkaino pisze:mam jakieś swoje przemyślenia odnośnie tej konstrukcji
ale chętnie zobaczę wasze pomysły
Myślę że około 10 000 wtopisz i to lekkokaino pisze:p.s budżet im mniejszy tym lepiej
hi hi hi a skąd będziesz wiedział czy są dobre?kaino pisze:za dobre plany jestem wstanie zapłacić
Bo nie znajdziesz konkretnego projektu - ten niestety musisz sam zrobićkaino pisze:od kilku miechów czytam i nic nie znalazłem konkretnego
Łapy odpadająkaino pisze:1.Jakie silniki tzn jakiej mocy do maszyny o powiekszonym polu pracy
2.jakie tanie prowadnice bo szufladowe zdecydowanie zamałe
3.jaka elektronika ale pewnie to sie odnosci to punktu 1
namemartin pisze:po kilku miesiącach czytania można posiąść odpowiednią wiedzę, żeby zbudować własną maszynę. A Kolega zadaje pytania jakby wpadł wczoraj na to forum.
W ten sposób do niczego się nie dojdzie.
Należy narysować maszynę w jakimś programie lub chociaż na kartce papieru,
Zgadzam się z tym zdaniem w całej rozciągłościtermit_tm pisze:kaino - nie mam nic do ciebie osobiście ale jesteś którymś z rzędu który zadaje identyczne pytania wpisz sobie je we wyszukiwarkę na forum znajdziesz tematy z odpowiedziami .........
oki juz cos nakresliłem zapodam na forum przeczytłam duzo sory za głupie pytaniatermit_tm pisze:nie rozumiem jak moderatorzy znoszą takich typków ja bym wszystkim takim dał ograniczenie na pisanie na forum na 7 dni tak aby mogli się doszkolić a na 99% pytań odpowiedz przyszła by sama ........
kaino - nie mam nic do ciebie osobiście ale jesteś którymś z rzędu który zadaje identyczne pytania wpisz sobie je we wyszukiwarkę na forum znajdziesz tematy z odpowiedziami .........