wrykrys nesting
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
wrykrys nesting
Witam mam 29 różnych części o różnych wymiarach i kształtach do wypalenia w ilościach od 1 do 4 chce to wypalić na jednym arkuszu , użyłem nestingu we wrykrysie . nestinguje się już ponad 48 godziny i dalej nie ma efektu ? ile mniej więcej czasu ma to jeszcze trwać? proszę o odpowieć czy to ma wogóle sens
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
kolego , jak mogę prosić , to podeślij i mi Twoje pliki.
Sprawdzę to u siebie. Ale na kod nie licz. Prawdopodobnie nie będzie zgodny. Na jaką maszynę to robisz
[email protected]
Sprawdzę to u siebie. Ale na kod nie licz. Prawdopodobnie nie będzie zgodny. Na jaką maszynę to robisz

[email protected]
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
klikam prawym na arkusz ustawiam wielkość arkusza mostki 10, marginesy10 , kąt obrotu 360st
potem OK , importuje po 1 szt detalu na arkusz przez, Inter cad, otwieram klikając prawym na detal , w opcjach klikam obrazek puzle, pojawia się okno z tabelkami w górnej pojawiają mi się detale, wpisuję ilość szt i priorytet dla każdego, jak jakiegoś nie ma na liście klikasz dodaj rysunek , okno znika i klikam element który chcę dodać ,okno pojawia się z powrotem, potem wprawić i gotowe,
pominąłem dodawanie przebić i wyjazdów do każdego detalu , za długo by pisać
poniżej jakiś prosty detal 300 szt w 8 sek, co prawda mam nowy wydajny komputer 2x2,6Ghz i 3,5GB ramu

potem OK , importuje po 1 szt detalu na arkusz przez, Inter cad, otwieram klikając prawym na detal , w opcjach klikam obrazek puzle, pojawia się okno z tabelkami w górnej pojawiają mi się detale, wpisuję ilość szt i priorytet dla każdego, jak jakiegoś nie ma na liście klikasz dodaj rysunek , okno znika i klikam element który chcę dodać ,okno pojawia się z powrotem, potem wprawić i gotowe,
pominąłem dodawanie przebić i wyjazdów do każdego detalu , za długo by pisać
poniżej jakiś prosty detal 300 szt w 8 sek, co prawda mam nowy wydajny komputer 2x2,6Ghz i 3,5GB ramu