części zamienne do Kjellberga
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
części zamienne do Kjellberga
Gdzie kupię części zamienne do części zamienne do Kjellberga?
Do tej pory zaopatrywałem się w thermacut, ale okazuje się, że jak całą głowicę palnika złożyć z ich części to w okolicach dyszy wycieka chłodziwo - co jak wiadomo jest niedopuszczalne :/
Do tej pory zaopatrywałem się w thermacut, ale okazuje się, że jak całą głowicę palnika złożyć z ich części to w okolicach dyszy wycieka chłodziwo - co jak wiadomo jest niedopuszczalne :/
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
dokładnie w thermacut częsci są niepasuje nic ,ja np tne na dyszach z thermacutu
ale niedokładnie sa wykonane niewiem skąd biorą te dysze od producenta?
hmmm no to jakis bubel .
ale niedokładnie sa wykonane niewiem skąd biorą te dysze od producenta?
hmmm no to jakis bubel .
Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- Posty w temacie: 4
Eeee tam, kto nie testuje ten nie je. Ja używam zamienników i nie narzekam, nie dość, że tańsze to jeszcze dłużej wytrzymują. Kto powiedział, że producent musi mieć najlepsze części?
W Europie jest już naprawdę wiele firm produkujących np. zamienniki do Kjellberga niczym nie ustępujące oryginałom a ze swojego doświadczenia wiem, że mogą wytrzymywać jeszcze dłużej niż oryginały. Trzeba szukać, testować a warto bo przebitka na cenach bywa naprawdę okrutna.
W Europie jest już naprawdę wiele firm produkujących np. zamienniki do Kjellberga niczym nie ustępujące oryginałom a ze swojego doświadczenia wiem, że mogą wytrzymywać jeszcze dłużej niż oryginały. Trzeba szukać, testować a warto bo przebitka na cenach bywa naprawdę okrutna.
-
- Posty w temacie: 6
re:
No cóż, ja mogę Ci z mojej strony zaproponować do testów części pod Kjellberga jednego z innych producentów.
Mogę ci wysłać kilka kompletów do testów i dopiero po nich będziesz mógł podjąć decyzję czy chcesz takie zakupić czy też nie.
Acha gwarantuję, że w tych częściach po wypaleniu elektrody nie będzie "sikania" na palnik
.
Testy bezpłatne.
Jeżeli chcesz spróbować napisz na prive.
Pozdrawiam,
Aspem
Mogę ci wysłać kilka kompletów do testów i dopiero po nich będziesz mógł podjąć decyzję czy chcesz takie zakupić czy też nie.
Acha gwarantuję, że w tych częściach po wypaleniu elektrody nie będzie "sikania" na palnik

Testy bezpłatne.
Jeżeli chcesz spróbować napisz na prive.
Pozdrawiam,
Aspem