Nie zapala sie Thermal Dynamics A60
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Nie zapala sie Thermal Dynamics A60
Nie zapala sie Thermal Dynamics A60. Pliki na video pracy http://www.megavideo.com/?d=GVLMO0VA oraz http://www.megavideo.com/?d=FY8A5FJG
Zmienialem czesci - nic nie pomaga
Dziekue
Zmienialem czesci - nic nie pomaga
Dziekue
Tagi:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Jak moge sprawdzić przewód palnik źródło i końcówke mocy ?cnccad pisze:1. przewód palnik źródło lub źróło masa stołu
2. końcówka mocy w źródle i to jest najprawdopodobniejsza opcja.
Prosze o dokladny opis czynnosći.
Jeszcze byl taki problem
http://www.megaupload.com/?d=LCIODJF0
http://www.megaupload.com/?d=MNQ78XJ6
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
ades555, skontaktuj się z tą firmą http://www.novweld.pl/pol/articles/serwis bardzo fajni ludzie
miły kontakt jak i koszty usługi są nie duże
Też naprawiałem u nich Thermal Dynamics i jestem zadowolony

Też naprawiałem u nich Thermal Dynamics i jestem zadowolony

Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
-
- Kontakt:
cnccad, Ehhh no ja nie mam do nich żadnych zastrzeżeń !! ja nie szukałem po serwisach w USA itd i nie robiłem tego po kosztach tylko byla sprawa pilna !
Czy przy aucie też robisz wszystko sam ??
Przecież mydło w Tesco a mydło w Biedronce też ceną się różni
[ Dodano: 2011-11-15, 15:26 ]
Tyle że do do Tesco mam bliżej

Czy przy aucie też robisz wszystko sam ??

Przecież mydło w Tesco a mydło w Biedronce też ceną się różni
[ Dodano: 2011-11-15, 15:26 ]
Tyle że do do Tesco mam bliżej

Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
nie ... ja też nie mam do nich zastrzeżeń jakiś większych.
Ale czasami po prostu przesadzają. O tyle jest z nimi dobrze że faktycznie , magazyn prawie zawsze oferuje to o czym inni moga tylko pomarzyć
Są drodzy , a obsługa często zawodna ale jak się trafi na sprytną osobe to potem już z górki ... i tu wówczas można ich polecić.
Ale czasami po prostu przesadzają. O tyle jest z nimi dobrze że faktycznie , magazyn prawie zawsze oferuje to o czym inni moga tylko pomarzyć

Są drodzy , a obsługa często zawodna ale jak się trafi na sprytną osobe to potem już z górki ... i tu wówczas można ich polecić.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)
-
- Kontakt:
cnccad, Kolego wiesz no w moim przypadku naprawdę szybko się uwinęli z tematem i dość tanio
Podam ci przykład :
Firma handlująca maszynami nazwy nie podam ale w tej samej miejscowości (Baniono Polte...
nie poradziła sobie z naprawą i odesłali agregat właśnie tam do tej firmy co podalem linka
oni naprawili (koszt w przybliżeniu ) 1000 zł a oni odesłali nam za 4.800 zł
tyle ze to było jakieś 6 lat temu
więc czasami lepiej wychodzi pośrednikowi 

Podam ci przykład :
Firma handlująca maszynami nazwy nie podam ale w tej samej miejscowości (Baniono Polte...
nie poradziła sobie z naprawą i odesłali agregat właśnie tam do tej firmy co podalem linka
oni naprawili (koszt w przybliżeniu ) 1000 zł a oni odesłali nam za 4.800 zł

Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic
--- ajan plazma
Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
inny przykład ...
szukałem głowiczki palnika TIG. Potrzebowałem 10szt.
I znalazłem że to cos robi właśnie wspomniany novweld. Zadzwoniłem do nich i od razu dostałem miła i bardzo atrakcyjną informację.
Szanowny Panie , jesteśmy w posiadaniu 10szt na magazynie a cena sztuki to 22zł netto.
Ku mojej uciesze mówię że ok , to ja biorę wszystkie co maja. A uprzejmy Pan mnie się pyta czy jestem klientem końcowym czy serwisem lub może firmą handlową.
Ja odpowiadam że jestem serwisem a na to dostaje odpowiedź że mi nie sprzedadzą ( ta końcówka to część serwisowa
) i że mogą sprzedać klientowi końcowemu lub pośrednikowi. Dla klienta końcowego minimalna ilość szt 50 a dla pośrednika nawet 1szt.
Parodia sobie pomyślałem.
Więc podano mi adres pośrednika.
Odpowiedź od pośrednika ... muszę kupić nie mniej jak 5szt a cena za sztukę 480zł.
Wiesz co zrobiłem ...
Kupiłem u znajomego całe kompletne uchwyty TIG dokładnie takie same jak te uszkodzone i sprzedałem je klientowi końcowemu. Cena zakupu to 400zł.
Napisałem e-mail do Novweld że to co wasz pośrednik mi za proponował to jest jakieś nie porozumienie a oni w odpowiedzi. Pośrednik ma swoje ceny a Pan jest zobowiązany do kupna u pośrednika. Klientom indywidualnym nie sprzedajemy towaru.
Wiec gdzie logika
Uchwyty mają dobre , serwis ... nie zawsze serwisanci wiedzą o czym gadają ale umieją pomóż. Tego nie można im zarzucić. Osobiście mnie też pomogli. Może nie wiedzą ale tym że sprzedali mi bardzo szybko potrzebną część bez pośrednika.
szukałem głowiczki palnika TIG. Potrzebowałem 10szt.
I znalazłem że to cos robi właśnie wspomniany novweld. Zadzwoniłem do nich i od razu dostałem miła i bardzo atrakcyjną informację.
Szanowny Panie , jesteśmy w posiadaniu 10szt na magazynie a cena sztuki to 22zł netto.
Ku mojej uciesze mówię że ok , to ja biorę wszystkie co maja. A uprzejmy Pan mnie się pyta czy jestem klientem końcowym czy serwisem lub może firmą handlową.
Ja odpowiadam że jestem serwisem a na to dostaje odpowiedź że mi nie sprzedadzą ( ta końcówka to część serwisowa

Parodia sobie pomyślałem.
Więc podano mi adres pośrednika.
Odpowiedź od pośrednika ... muszę kupić nie mniej jak 5szt a cena za sztukę 480zł.
Wiesz co zrobiłem ...
Kupiłem u znajomego całe kompletne uchwyty TIG dokładnie takie same jak te uszkodzone i sprzedałem je klientowi końcowemu. Cena zakupu to 400zł.
Napisałem e-mail do Novweld że to co wasz pośrednik mi za proponował to jest jakieś nie porozumienie a oni w odpowiedzi. Pośrednik ma swoje ceny a Pan jest zobowiązany do kupna u pośrednika. Klientom indywidualnym nie sprzedajemy towaru.
Wiec gdzie logika

Uchwyty mają dobre , serwis ... nie zawsze serwisanci wiedzą o czym gadają ale umieją pomóż. Tego nie można im zarzucić. Osobiście mnie też pomogli. Może nie wiedzą ale tym że sprzedali mi bardzo szybko potrzebną część bez pośrednika.
Pozdrawiam robaczki kolorowe :)