Tokarka z napedzanymi narzedziami , ktos chetny ?
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
Tokarka z napedzanymi narzedziami , ktos chetny ?
Jade do Niemiec po maszynę dla siebie , stoi tam też tokarka z napędzanymi narzędziami z 91r podobno sprawna (jakiś problem z ciśnieniem oleju) ale ponoć toczy . Wymiary maszyny ≈ 3x2x2m waga ≈ 5t . Cena mocno śmieszna jak za tego typu sprzęt .Ktos chętny 

Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Re: Tokarka z napedzanymi narzedziami , ktos chetny ?
A jaka ta "śmieszna" cena bo nie mogę doczytać ...blasterpl pisze:Jade do Niemiec po maszynę dla siebie , stoi tam też tokarka z napędzanymi narzędziami z 91r podobno sprawna (jakiś problem z ciśnieniem oleju) ale ponoć toczy . Wymiary maszyny ≈ 3x2x2m waga ≈ 5t . Cena mocno śmieszna jak za tego typu sprzęt .Ktos chętny
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Czekamy na informacje Gdyby były jakieś konkrety proszę o info tel 888 703 196 może być nawet sms
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 6
Tak wiec bylem obejrzałem , kupiłem
Model Contur45/790 . Hydrauliczny uchwyt , VDI40 , Sterowanie NUM 750. Bardzo obszerna dokumentacja , po niemiecku . Według zapewnień sprzedającego maszyna pracowała do samego końca aż jak to określił zaczęła rzęzić pompa oleju i spadło ciśnienie . Wiec zapewne padła pompa. Sterowanie wygląda na sprawne , jedyny błąd jaki wyświetla to o otwartym uchwycie ( z wiadomych powodów).