Poszukuje tokarki

Dyskusje dotyczące toczenia, remontów, modernizacji, narzędzi. Tokarki konwencjonalne.

Autor tematu
zibi5353
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1

Poszukuje tokarki

Post napisał: zibi5353 » 29 mar 2012, 17:13

Sprawa angielskiej tokarki nieaktualna . Sprzedający okazał sie zwykłym nieodpowiedzialnym dupkiem. Obiecał mi sprzedać tokarkę, tydzień pisaliśmy meille aby ustali szczegóły bydowy maszyny, poznałem ja dokładnie również dzieki temu forum, zakupiłem nawet DTR-kę po angielsku, w miedzy czasie ja sprzedałem swoją starą tokarkę przygotowałem miejsce a dzisiaj gdy zadzwoniłem ze chce przyjechać i odebrac ten mi mówi ze przyjechał ktoś i sprzedał nawet nie zadzwonił...... .Teraz jestem w sytuacji że zostałem bez maszyny a mam zamówienia poprzyjmowane. Firma została w tarapatach.Klienci mnie zjedzą. Może ktoś ma do sprzedania tokarkę o długości całkowitej do 220cm., wszystkie gwinty w dźwigniach( bez gitary) lub z małą kombinacja w kołach. przelot wrzeciona ok 40 mm., średnica toczenia ok 40 mm lub wyjmowany mostek. długość toczenia w kłach ok 70mm w dobrym stanie,w rozsądnej cenie. Pozdrawiam Zbigniew. Ps. oby los nie postawiał wam na swej drodze takich "kontrachentów.".....

Tagi:

egi
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1

Post napisał: egi » 29 mar 2012, 23:46

Proszę o kontakt
784097769
Pozdro Sebastian

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Toczenie / Tokarki Konwencjonalne”