Co to za tokarka ?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Co to za tokarka ?
[center]Witam serdecznie[/center] [center]mam pytanie odnośnie tej tokarki, mam ją w domu, nie wiem co z nią zrobić.[/center] [center]Z tyłu ma oznaczenie ale bardzo niewyraźne(ja to odczytałem jako TUH 25 ale to H jest wątpliwe bo chyba nie było takiej tokarki) rocznik zdaje się 1961[/center]. [center]Mam wielką prośbę o identyfikację tej maszyny.[/center]
- Załączniki
-
- IMG_1849.JPG (284.95 KiB) Przejrzano 1803 razy
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Rzeczywiście, to taka sama, wygląda na to że byłem na tej stronie, ale nie miałem dostępu do galerii.
- Czyli wychodzi na to że jednak istnieje tokarka o oznaczeniu TUH 25.
- Zasadniczo maszyna jest sprawna pytanie czy jest więcej warta jako złom ?
- W sumie jest niewielka a dokładnego stanu technicznego nie znam, wizualnie nie wygląda to szczególnie zachęcająco
.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
witam.
jeżeli jest sprawna i nie wyrobiona zanadto to z pewnością jest więcej warta niż złom .
całkiem sympatyczna maszyna dla kogoś nie potrzebującego obrabiać jakiś wielkich detali .
jak możesz ją kupić w cenie złomu to bierz bez wahania - jak by co i w takiej cenie zawsze sprzedaż ( na złom ) .
pozdrawiam .
jeżeli jest sprawna i nie wyrobiona zanadto to z pewnością jest więcej warta niż złom .
całkiem sympatyczna maszyna dla kogoś nie potrzebującego obrabiać jakiś wielkich detali .
jak możesz ją kupić w cenie złomu to bierz bez wahania - jak by co i w takiej cenie zawsze sprzedaż ( na złom ) .
pozdrawiam .
Mane Tekel Fares
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1