Witam,
ostatnimi czasy wzięło mnie na to by otworzyć własny biznes. Z racji tego że mój ojciec zajmował się kiedyś tokarkami i się zna do tego ma znajomości w firmie która produkuje je wpadłem na pomysł by zacząć je sprzedawać. Problem jest tego typu że strona jest ale tokarki się nie sprzedają. W jaki sposób dotrzeć do klienta jak zareklamować stronę? Słyszałem coś o pozycjonowaniu ale nie wiem czy się opłaca.
Sklep z tokarkami
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Pozycjonowanie to promocja w sieci typu:
w google wpiszesz frazę "tokarki" i na tej liście wyników Twoja strona będzie wysoko.
Musisz zakreślić sobie krąg docelowych Klientów do których chcesz dotrzeć. Czy to mają być tokarki przemysłowe, czy też tokarki typowo domowe/hobbistyczne. Od tego wiele zależy.
Do sprzedaży w sieci przydałby się sklep internetowy. Jeśli jesteś zainteresowany - zapraszam do kontaktu.
w google wpiszesz frazę "tokarki" i na tej liście wyników Twoja strona będzie wysoko.
Musisz zakreślić sobie krąg docelowych Klientów do których chcesz dotrzeć. Czy to mają być tokarki przemysłowe, czy też tokarki typowo domowe/hobbistyczne. Od tego wiele zależy.
Do sprzedaży w sieci przydałby się sklep internetowy. Jeśli jesteś zainteresowany - zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam Paweł Z.
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
Przydatne: elektro-instalacja.pl
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Miałam podobną sytuację jak rozkręcałam z mężem swój sklep internetowy z narzędziami skrawającymi. Też na początku nie było praktycznie dochodowej sprzedaży dopóki nie zaczeliśmy się pozycjonować. Tutaj główną rolę odgrywa wybór odpowiedniej firmy pozycjonerskiej. My wybraliśmy firmę Eactive i jesteśmy bardzo zadowoleni, szybko nas wypozycjonowali na trudne frazy.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Kontakt:
Szeptana reklama?
By pozycjonować trzeba najpierw mieć coś by promować
'
alinamaj666, proszę się pochwalić sklepem.

By pozycjonować trzeba najpierw mieć coś by promować

alinamaj666, proszę się pochwalić sklepem.
Pozdrawiam Paweł Z.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki