Krzywki do automatu tokarskiego
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 7
Krzywki do automatu tokarskiego
Witajcie.
Mam świadomość, że to forum raczej o maszynach sterowanych numerycznie ale może znacie, bądź macie jakiś kontakt do ludzi/firm, które zajmują się wykonywaniem krzywek do automatów tokarskich pod konkretne elementy?
Będę niezmiernie wdzięczny za jakikolwiek kontakt.
Pozdrawiam
kefa
Mam świadomość, że to forum raczej o maszynach sterowanych numerycznie ale może znacie, bądź macie jakiś kontakt do ludzi/firm, które zajmują się wykonywaniem krzywek do automatów tokarskich pod konkretne elementy?
Będę niezmiernie wdzięczny za jakikolwiek kontakt.
Pozdrawiam
kefa
Tagi:
-
kopciuch, dzięki wielkie za info. Problem z tą firmą mam taki, że skontaktowałem się z nimi ponad 2 miesiące temu i pomimo tego, że wykonałem kilka przypominających telefonów do tej pory nie udało mi się uzyskać tego czego potrzebowałem a bardzo chciałem zostać klientem tej firmy i razem z nimi uruchomić produkcję (włącznie z zakupem maszyny).
Niestety nie mogę pozwolić sobie na to, żeby czekać tak długo na chociażby kontakt, a co już dopiero na krzywki, które bezpośrednio wiążą się z uruchomieniem przeze mnie produkcji.
Mimo wszystko jestem ogromnie wdzięczny za chęć pomocy!
kefa
Niestety nie mogę pozwolić sobie na to, żeby czekać tak długo na chociażby kontakt, a co już dopiero na krzywki, które bezpośrednio wiążą się z uruchomieniem przeze mnie produkcji.
Mimo wszystko jestem ogromnie wdzięczny za chęć pomocy!
kefa
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Kolego kefa jaki masz problem mamy 21 wiek . Takie coć to mogą Ci wyciąć wodą . Robisz rysunek i dajesz do wycięcia i masz krzywkę dużo taniej. Chyba że nie znasz charakterystyki krzywki to tego ci nikt nie zrobi bo by musiał przyjechać do ciebie i zobaczyć o co ci chodzi
OGŁOSZENIE!!! Zamienię dobrą prace w dynamicznie rozwijającym się kraju na zasilek w krajach starej uni.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Możliwość to bym może i miał ale z czasem gorzej. Jak pisał kolega wyżej , mamy 21 wiek i narysowanie krzywki na byle cadzie to nie filozofia. O przyrządach wspomniałem dla żartu , nikt normalny na nich krzywki dziś nie będzie robił. Sam od lat osiemdziesiątych ich nie używałem. Na amigowskim maxoncadzie rysowało się znacznie szybciej i wygodniej. 

-
kamar, mimo wszystko dzięki za chęci. Na razie jedyna firma jaką udało mi się znaleźć to ta: http://www.emiasto.org/toolmet_sp_z_o_o_24613.html ale dopiero jutro mam zamiar zadzwonić i zapytać.
Pozdrawiam
kefa
Pozdrawiam
kefa