Projekt Tokarka CNC;)
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Projekt Tokarka CNC;)
witam;)mam pewien problem.Mianowicie chciabym sie dowidziec jaki koszt wyniosl by calego oprogramowania do tokarki CNC tzn.jaki koszt silniczkow krokowych i sterownikow itp. wszystkich rzeczy do sterowania CNC.Drugie pytanie brzmi nastepujaco:Czy takie silniczki wystarcza do tokarki CNChttp://allegro.pl/item1085041074_silniki_krokowe_2_4a_0_7nm_fvat.html?Bardzo prosil bym o ODP KONKRETNA;)))
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Re: Projekt Tokarka CNC;)
Ja tam się nie znam ale pytanie chyba jest nie konkretnelazer1995 pisze:witam;)mam pewien problem.Mianowicie chciabym sie dowidziec jaki koszt wyniosl by calego oprogramowania do tokarki CNC tzn.jaki koszt silniczkow krokowych i sterownikow itp. wszystkich rzeczy do sterowania CNC.Drugie pytanie brzmi nastepujaco:Czy takie silniczki wystarcza do tokarki CNChttp://allegro.pl/item1085041074_silniki_krokowe_2_4a_0_7nm_fvat.html?Bardzo prosil bym o ODP KONKRETNA;)))

-
- Lider FORUM (min. 2000)
lazer1995, Od lutego zadajesz podobnie roszczeniowe pytania, oznajmiając że chcesz to czy tamto ale jesteś kompletnie zielony. Minęło już trochę czasu. Jak z Twoim kolorem? Przeczytałeś cokolwiek na tym forum? Przecież tu jest wszystko na temat CNC, budowy urządzeń o różnym stopniu zaawansowania, oprogramowania, cen, źródeł zakupu... Wykaż się odrobiną własnej pracy a znajdą się chętni żeby pomóc Ci w rozwiązaniu jakiegoś konkretnego szczegółu czy w zgrubnej ocenie Twojego projektu. Nie licz natomiast zbytnio na to że zwykle zapracowani do nieprzytomności ludzie którzy tu zaglądają zrobią za Ciebie wszystko i to za jedno piwo bo dwa to byłaby już rozrzutność
Tak się nie da. Czasy się zmieniły. Teraz pracuje się dla pieniędzy a nie dla odznaczeń czy listów pochwalnych. Mam nadzieję że to jest ODP KONKRETNA