zrobienie era na tokarce z sterowanie datapilot
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
zrobienie era na tokarce z sterowanie datapilot
witam mam problem czy ktoś umie napisac program na zdjęcia które mam w albumie bardzo bym był wdzięczny
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
jaką masz wersję datapilot'a? masz din plusta i turn plusa? z czym masz kłopot? przecież to bardzo prosty detal... jeśli masz problem z łukiem to rozpisz go na dwa mniejsze, ten program tak przyjmuje, po połowie...
[ Dodano: 2009-07-22, 23:41 ]
ps. jeśli masz jakieś demo lub pełny programik do cnc pilota to podeślij mi a napisze tobie ten program lub pomogę ze szczegółami, swojj program zostawiłem w polsce a ostatni raz styczność z nim miałem niecałem dwa lata temu, chwilowo mogę pomagać jedynie z pamięci, ale chyba powinienem dobrze go jeszcze pamiętać
[ Dodano: 2009-07-22, 23:41 ]
ps. jeśli masz jakieś demo lub pełny programik do cnc pilota to podeślij mi a napisze tobie ten program lub pomogę ze szczegółami, swojj program zostawiłem w polsce a ostatni raz styczność z nim miałem niecałem dwa lata temu, chwilowo mogę pomagać jedynie z pamięci, ale chyba powinienem dobrze go jeszcze pamiętać

- Heidenhain - Siemens - Fanuc -
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
Able to use the following programmes: FANUC Series 18i-TB, FANUC O-T, SIEMENS SINUMERIC 810D & 840D, ShopMILL, ShopTURN, ManualTURN, HEIDENHAIN CNC ISO, DIN PLUS and TURN PLUS (CNC PILOT) and many more.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
ok spróbuje, ale nie odpowiedziałeś na pytania... jeśli czegoś oczekujesz to sam się trochę wysil... ja się nie domyśle co masz tam konkretnie wgrane i z czym masz kłopot?
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -