Witam.
Zwracam się z prośbą o pomoc - bardzo potrzebuję informacji na temat wymiarów sprzęgła wieloklinowego (aluminium) (22 zęby (kliny)) z tokarki TUB 32.
Jeśli ktoś by dysponował rysunkiem tego sprzęgła to byłbym wdzięczny.
Pozdrawiam.
bogsie
Tokarka TUB 32
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
A jednak istniejeBYDGOST pisze:Żeby mieć rysunek sprzęgła to najlepiej zwrócić się do producenta, ale z tym też może być kłopot bo taki zapewne już nie istnieje.

http://www.zmt.tarnow.pl/
bogsie, pytaj nie o DTR tylko o rozszerzoną dokumentację produkcyjną
Remonty bieżące i kapitalne mini i midi koparek gąsienicowych.
601081098
601081098
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
witam,
To jest mój pierwszy post na forum. W tokarce tub 32 wysiadły mi obroty 180 i bodajże 30 coś. Chce zrobić jej remont. Jestem z Kalisza, więc w mieście mam były zakład WSK, teraz nazywa się inaczej, ale nadal prosperuje i dorabia profesjonalnie różne części za rozsądną cenę. Potrzebne mi byłby jakieś katalogi bądź rysunki przekładni tej tokarki. Wysłałem już maila do ZMT z prośbą o rozszerzony katalog produkcyjny, lecz nie wiem czy mi go przyślą. Czy ktoś mógłby mi wysłać rysunki przekładni tej tokarki
Mój mail: [email protected] Z góry dziękuje. 
To jest mój pierwszy post na forum. W tokarce tub 32 wysiadły mi obroty 180 i bodajże 30 coś. Chce zrobić jej remont. Jestem z Kalisza, więc w mieście mam były zakład WSK, teraz nazywa się inaczej, ale nadal prosperuje i dorabia profesjonalnie różne części za rozsądną cenę. Potrzebne mi byłby jakieś katalogi bądź rysunki przekładni tej tokarki. Wysłałem już maila do ZMT z prośbą o rozszerzony katalog produkcyjny, lecz nie wiem czy mi go przyślą. Czy ktoś mógłby mi wysłać rysunki przekładni tej tokarki