który program lepszy
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
który program lepszy
Witam morzecie powiedziec który program będzie lepszy do generowania g-kodu SprutCAM v4.1.2 czy SolidCAM 2006 R10 i czy będzie wstanie wygenerowac mi G-KOD na frezarke i drutówke a moze cos innego 

Jak pytam to znaczy że nie wiem ,jak wiem to odpowiem i pomogę ,więc doceń to -tak jak ja doceniam Cię !!!!
Tagi:
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witaj
Może poproś przedstawicieli firm produkujących ten soft o oferty
i porównaj sobie
Oczywiście opinie użytkowników też się przydadzą - ja osobiście nie używam

Może poproś przedstawicieli firm produkujących ten soft o oferty
i porównaj sobie
Oczywiście opinie użytkowników też się przydadzą - ja osobiście nie używam

... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
mamy sprutcam-a jednak w pracy wszyscy wola pracować w mastercam-ie . Robiliśmy dwie formy ścieżki wygenerowane były na takie same narzędzia ale z dwóch programów (sprutcam, mastercam) . Sprutcam robił formę ponad 10 godzin , mastercam prawie o 3 godziny szybciej. Drugiego programu podanego przez ciebie nie znam.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Witam
mam możliwosc załat... tych program prawie że le....
szukamy czegos co dało by najlepsze mozliwosci i dlatego chciałbym zaczerpnac informacji od ludzi pracujacych na tych programach i mogący cos na ten temat powiedziec
mam możliwosc załat... tych program prawie że le....

Jak pytam to znaczy że nie wiem ,jak wiem to odpowiem i pomogę ,więc doceń to -tak jak ja doceniam Cię !!!!