Poszukuję programu do cięcia ploterm termicznym
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
Poszukuję programu do cięcia ploterm termicznym
Witam Serdecznie
Poszukuję programu do cięcia a przedewszystkim konwenterowania (z plików plt. generowanych z Corela) wraz z symulacją wejścia i wyjścia drutu... i wygenerowanie gkodu tak aby nie szadkował styroduru ... i aby pominąć bardzo mozolne rysowanie w Corelu krzywych... łączących np. środki liter...
z góry uprzejmie dziękuję za pomoc
Najlepiej gdyby program był bezpłatny ... oczywiście nie koniecznie ... generalnie chodzi mi o to aby najpierw wypróbować a potem kupić...
Pozdrawiam Serdecznie Grzegorz
Poszukuję programu do cięcia a przedewszystkim konwenterowania (z plików plt. generowanych z Corela) wraz z symulacją wejścia i wyjścia drutu... i wygenerowanie gkodu tak aby nie szadkował styroduru ... i aby pominąć bardzo mozolne rysowanie w Corelu krzywych... łączących np. środki liter...
z góry uprzejmie dziękuję za pomoc
Najlepiej gdyby program był bezpłatny ... oczywiście nie koniecznie ... generalnie chodzi mi o to aby najpierw wypróbować a potem kupić...
Pozdrawiam Serdecznie Grzegorz
Tagi:
-
-
-
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Tak to może zająć trochę czasu.polskareklama pisze:połączyć w jedną krzywą powiedzmy 100 liter o wys. 10cm
Ja kiedy przymierzałem się do wyboru programu też widziałem ten filmik na y-tube i też mi się podobała ta prezentacja, ale jednak robię w corelu - przygotowując w corelu mam pełna kontrolę nad ścieżką - miejscem i kątem wejścia w literę co przy cięciu gorącym drutem jest bardzo ważne.
pozdro