Zacząłem pracę na Cadmanie B3D, nie znam go wogóle i szukam ludzi, którzy mogliby mi pomóc.
Mam angielską wersię a w ustawieniach nie ma polskiej. Jest może jakaś nakładka?
Mam nim programować prasy krawędziowe (z samej maszyny nie mam problemu) ale potrzebne mi są równierz rozwinięcia flatów, żeby poprawnie pod dane narzędzia na prasie, wyciąć laserem.
Pozdrawiam forumowiczów.
Cadman-B3D 6.2.1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Hej,
Ja mam Cadmana B3D ale w wersji 6.0.3 i cos niecos w nim kombinuje.
Tak na marginesie, jaka krawedziarke masz?
Jezeli chodzi o jezyk polski to dla swojej wersji mam taka "samorobke" czyli przetlumaczone najwazniejsze pliki z wersji angielskiej. Nie jestem pewien czy na 6.2.1 by to podpasowalo. Zobacz czy masz katalog "C:\CADMAN\B3D\Text\English" i jakie pliki tam masz? W mojej wersji tam sa umieszczone pliki z komunikatami, przyciskami, menu itd. To wlasnie zostalo przetlumaczone na polski.
Ja mam Cadmana B3D ale w wersji 6.0.3 i cos niecos w nim kombinuje.
Tak na marginesie, jaka krawedziarke masz?
Jezeli chodzi o jezyk polski to dla swojej wersji mam taka "samorobke" czyli przetlumaczone najwazniejsze pliki z wersji angielskiej. Nie jestem pewien czy na 6.2.1 by to podpasowalo. Zobacz czy masz katalog "C:\CADMAN\B3D\Text\English" i jakie pliki tam masz? W mojej wersji tam sa umieszczone pliki z komunikatami, przyciskami, menu itd. To wlasnie zostalo przetlumaczone na polski.
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<