witam > mam maly problem- program szlag wzial i zostal zainstalowany ponownie - wszystko niby dziala - ale nie mam nigdzie pliku z zapisanymi ustawieniami - podczas pracy maszyna unosi punch po kazdym uderzeniu do pozycji wyjsciowej (góra) A POWINNA TRZYMAC NA OPTYMALNEJ WYSOKOSCI tzn zaleznie od grobosci obrabianego materialu >>> sprobuje powalczyc jeszcze samodzielnie ale jesli ktos wie na czym polega proble prosze o pomoc ah amaszyna to punch press europe "%*
dzieki z gory
amada software
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
-
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
A próbował kolega otworzyć pliki konfiguracyjne (ze starego kompa) w notatniku lub w innym edytorze tekstu?
Być może, któryś z tych plików odpowiada za ustawienia programowe.
Jeśli nic jednak kolega nie zdziała, to pozostaje kontakt z serwisantem, który powinien przywrócić właściwe ustawienia oprogramowania.
Być może, któryś z tych plików odpowiada za ustawienia programowe.
Jeśli nic jednak kolega nie zdziała, to pozostaje kontakt z serwisantem, który powinien przywrócić właściwe ustawienia oprogramowania.
-
-
pojawil sie nastepny maly problem, otoz po wywolaniu grafiki dxf ,program nie zmienia automatycznie wielkosci materialu (dostowanego pod wymiar czesci) i nie wypelnia automatycznie grafiki narzédziami , we wczesniejszych ustawieniach robil mi to automatycznie, co znacznie ulatwialo mi prace przy tworzeniu subprogramów - jesli ktos orientuje sie w którym mijscu znajduja sie te ustawienia bede wdzieczny - prawie dozgonnie
dziéki
dziéki