Witam!
Jestem tu nowy więc na początek chciałem wszystkim powiedzieć dzień dobry. Potrzebuje pomocy w zakresie programowania Baldora za wszystkie posty i każdą pomoc będę wdzięczny
Baldor
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Re: Baldor
witamelektrykos1 pisze:Witam!
Jestem tu nowy więc na początek chciałem wszystkim powiedzieć dzień dobry. Potrzebuje pomocy w zakresie programowania Baldora za wszystkie posty i każdą pomoc będę wdzięczny
daj dokladne informacje to cos Ci poszukam
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
http://www.baldor.com/products/motioncontrol/nmesb2.aspelektrykos1 pisze:Witam!
Baldor NextMove ESB-2 trzeba dopisać wejście które bedzie wyłączac maszyne tylko w trybie automatycznym dla zainteresowanego i chcącego pomóc plik z programem wraz z dokladnym objaśnieniem.
moze to pomoze w jakis sposob?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Witam!
Kolega ma racje ale tu chodzi o fizyczne dopisanie. Twórca programu nie może sobie z tym poradzić a ja niewiele wiem o tym języku. Gdyby chodziło o zwykły sterownik to tak ale z tymi sterownikami spotkałem się poraz pierwszy w Polsce. Twórca próbował kilka razy różne sposoby ale w końcu się poddał.Dlatego proszę o pomoc. Co zaś się tyczy mnie to dopiero próbuje się zorientować w tym programie ale to pewnie zajmie jeszcze jakiś czas
Kolega ma racje ale tu chodzi o fizyczne dopisanie. Twórca programu nie może sobie z tym poradzić a ja niewiele wiem o tym języku. Gdyby chodziło o zwykły sterownik to tak ale z tymi sterownikami spotkałem się poraz pierwszy w Polsce. Twórca próbował kilka razy różne sposoby ale w końcu się poddał.Dlatego proszę o pomoc. Co zaś się tyczy mnie to dopiero próbuje się zorientować w tym programie ale to pewnie zajmie jeszcze jakiś czas