Błąd wewnetrzny w bazie...

Rozmowy dotyczące oprogramowania sterującego maszynami CNC i sterowników CNC obrabiarek numerycznych

Autor tematu
lukas_jaceq
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 6

Post napisał: lukas_jaceq » 30 paź 2006, 17:13

Piracik pisze::) to fajnie ze udalo mi sie pomoc. jesli chcesz to nacisnij "POMOGL" :) to tez bede wdzieczny hihi

[ Dodano: 2006-10-30, 11:21 ]
ps. podalem dobre numery telefonow? bo sam je gdzies zgubilem i zapisze sobie
:mrgreen: odrazu kliknołem jeszcze rano "pomógł" a twój post ładnie zmienił kolorek :D :mrgreen:
a co do telefonów to pani pod tym numerem dała mi namiar na serwis siemensa a tam juz mowisz z czym jest problem i odpowiednio cie przełączaja.
numery: (33)829-11-(od 51 do 54).

Tylko że daja bardzo ogóle odpowiedzi, raczaj takie naprowadzajace, jesli chce sie bardzo dokladnie żeby wytłumaczyli i poprowadzili jak za rączke to sie cenia po 55 euro za godzine i zlecenie min 2 h :evil: . Troszke to sk....., bo powinni pomagac za free skoro kupiłem ich sterowanie a nie zdzierac jak za zboże :evil:

Innym rozwiazaniem jest Hotline w niemczech, tam podobno za free albe trzeba sie pewnie dgadac do niemiecku... nie wiem nie sprawdzałem :)

pozdro

Tagi:

Piracik
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 5

Post napisał: Piracik » 31 paź 2006, 13:29

lukas_jaceq pisze:Tylko że daja bardzo ogóle odpowiedzi, raczaj takie naprowadzajace, jesli chce sie bardzo dokladnie żeby wytłumaczyli i poprowadzili jak za rączke to sie cenia po 55 euro za godzine i zlecenie min 2 h
tyle kasy? powalilo ich chyba za przeproszeniem. ja w firmie dmg pomoce mam za free. czasami mecze ich 20 telefonami dziennie i pomagaja. jedynie jak ktorys z serwisantow nie ma czasu to mnie splawia ale to wyjatki :)
- Tokarki CNC -
- Heidenhain - Siemens - Fanuc -

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Ogólne Dyskusje na Temat Systemów Sterowania CNC”