Nauka obsługi programu Mastercam
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Nauka obsługi programu Mastercam
Czy jest ktoś z Warszawy lub okolic kto chciałby sie spotkać i podzielic wiedzą na temat pracy z tym programem, chodzi mi o poznanie podstawowych funkcij i ogólnego posługiwania się programem i przećwiczenie generowania ścieżek dla kilku elementów.
Miki
Diabeł leży w szczegółach a i tak liczy się suma kosztów globalnych
Tagi:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Witam
No nie wiem jak to ujac bo trochę już znam obsługę programu ale powiedziałbym że jestem początkującym użytkownikiem . Chętnie nawiązał bym kontakt z kimś kto ma większe doświadczenie . Bardzo często jest np. tak ze chcesz wygenerować jakąś ścieżkę i nie udaje sie to a wystarczy np. zaznaczyć jakąś opcje i wszystko jest jak potrzeba
. chętnie spotkał bym się też aby zrobić np. jakieś próbne generowanie ścieżek na przykładowych elementach czy coś w tym stylu. dlatego chciałem się skontaktowac z kimś kto jest w okolicy warszawy.
Czy mogę liczyć na taką pomoc?
No nie wiem jak to ujac bo trochę już znam obsługę programu ale powiedziałbym że jestem początkującym użytkownikiem . Chętnie nawiązał bym kontakt z kimś kto ma większe doświadczenie . Bardzo często jest np. tak ze chcesz wygenerować jakąś ścieżkę i nie udaje sie to a wystarczy np. zaznaczyć jakąś opcje i wszystko jest jak potrzeba

Czy mogę liczyć na taką pomoc?
Miki
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Panowie - jest taki program który zwie się Team Viewer - do tej pory kilkakrotnie używałem go do prowadzenia szkoleń z zakresu tak solidworksa jak i mastercama. Jest to darmowy program do użytku niekomercyjnego - trzeba znaleźć czas i chęci - umówić się przed monitorami i można uczyć się - nie ruszając się z wygodnych siedzisk. Pozdrawiam
W calu kontaktu: [email protected]
W calu kontaktu: [email protected]
.... teraz Zoller...