a
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
TURYSTA pisze:nic nie warte gówno
Rolandzie wypowiedz się bo to bardzo duży zarzut, ujawnij sięTURYSTA pisze:nijaki Roland
jak?TURYSTA pisze:ten post dotarł do mnie w inny sposób
jak najbardziejTURYSTA pisze:Ludzie wykonujący tą pracę powinni sobie pomagać
"Technologia rozwiązuje problemy, nie politycy"
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 8
Tak ujawniam się myślę ze zamysł kolegi TURYSTA był taki żebym tego postaw ramach riposty umieścił tutaj na forum ale nic z tego pan TURYSTA wypisuje do mnie emale co chwile i próbuje mnie podejść żebym mu go wysłał za darmo otóż mowie mu NIE za długo nad nim siedziałem i nic z tego kolego TURYSTA a w ramach riposty umieszczę tylko cześć tego pliku na nic ci się nie przyda i liczę na to ze goście którzy się znają na pisaniu postprocesorów coś napiszą ty kolego TURYSTA z całym szacunkiem ale domyślam się ze masz zero wiedzy jak coś zmienić w poście w przeciwnym razie byś sobie coś sam napisał
liczę na administratorów tego forum żeby wyciągnąć konsekwencje od takich zwykłych naciągaczy sorki za wyrażenie ale kolego TURYSTA pochwal się swoja wiedza i napisz ile razy pomogłeś na tym forum w zamian spójrz na moje plusy.A swoja droga jak masz ten mój post to umieść go tutaj i będzie sprawa jasna.Oto nie kompletny post A jeszcze dodam ze kolega TURYSTA już wcześniej mnie szantażował ze jak go mu nie wyśle obsmaruje mnie na forum.
liczę na administratorów tego forum żeby wyciągnąć konsekwencje od takich zwykłych naciągaczy sorki za wyrażenie ale kolego TURYSTA pochwal się swoja wiedza i napisz ile razy pomogłeś na tym forum w zamian spójrz na moje plusy.A swoja droga jak masz ten mój post to umieść go tutaj i będzie sprawa jasna.Oto nie kompletny post A jeszcze dodam ze kolega TURYSTA już wcześniej mnie szantażował ze jak go mu nie wyśle obsmaruje mnie na forum.
Fachman
-
widzę ze jesteś bardzo przebiegły to teraz do rzeczy to ze post nie ma cykli nie świadczy o tym ze jest zły porostu jest używany do innych celów niż wiercenie otworów głównie obróbka 3D myślę ze wiesz co to jest 3D a teraz proszę wskazać oprócz cykli oczywiście gdzie jest ten post zły w którym miejscu konkretnie .nie wszystkie sterowania tnc maja te cykle kolego o które akurat tobie chodzi ale ty jesteś porostu cienki i tyle żeby to zrozumieć pochwal się jakimś plusem który otrzymałeś na tym forum zdradzę ci tylko tyle ze moje 5 plusów pochodzi za ten właśnie post.
pozdrawiam i nie obrażaj mnie więcej bo nie masz do tego prawa
pozdrawiam i nie obrażaj mnie więcej bo nie masz do tego prawa
Fachman
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Post za 100zł?
I jeszcze się oczekuje, że będzie robił cyklami??
Zamiast teraz kogoś obsmarowywać, to trzeba było określić swoje oczekiwania zanim się za niego zapłaciło, a po drugie to za stówkę nie ma co liczyć na cykle, tylko się cieszyć że w ogóle wykonuje otwory, gwinty itp - nieważne jaką metodą...
I jeszcze się oczekuje, że będzie robił cyklami??
Zamiast teraz kogoś obsmarowywać, to trzeba było określić swoje oczekiwania zanim się za niego zapłaciło, a po drugie to za stówkę nie ma co liczyć na cykle, tylko się cieszyć że w ogóle wykonuje otwory, gwinty itp - nieważne jaką metodą...
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2010, 22:00 przez Magneto86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
widzę ze nie umiesz udzielić merytorycznej odpowiedzi gdzie ten post jest zły to ze nie ma cykli których ty chcesz to wiedziałeś o tym przecież pisałem ci w emalu a i tak go chciałeś proszę podać gdzie ten post w którym miejscu jest zły jeżeli tego nie umiesz podać to czekam na przeprosiny a jeszcze jedno piszesz ze forum jest po to żeby sobie pomagać pytam ile razy ty pomogłeś? ty ani razu nie pomogłeś jesteś zwykłym pasożytem tylko brać i nic nie dawać bo nie umiesz.I jeszcze jedno zamieściłeś tu posta mojego autorstwa bez mojej zgody porostu go ukradłeś jak nie przeprosisz wyciągnę z tego dalej idące konsekwencje.Kolego Magneto86 najśmieszniejsze z tego jest to ze on go wcale nie kupił bo wiedział ze on nie ma cykli chciał go porostu za darmo on mi go ukradł.
Fachman
-
w takim razie zgłoszę sprawę do mojego adwokata zobaczymy czy ja go pisałem czy tez nie, a ty jesteś zwykłym złodziejem nie otrzymałeś go od mojej osoby tylko wyłudziłeś od osoby która go otrzymała odemnie. A gdzie twoje plusy złodzieju.Dodam tylko ze juz tutaj nie bede ci odpisywał na twoje oskarżenia spotkamy się gdzie indziej.Jakbyś spojrzał na datę pisania tego posta to byś się domyśli ze było to dawno kiedyś się tym zajmowałem teraz już nie i porostu zapomniałem czy ma cykle czy nie tym bardziej ze ja go już nie używam bo nie mam licencji już na mastercama a swoja droga ciekawe czy ty używasz legalnej wersji MASTERCAMA co.Wiele ludziom dałem tego posta porostu za darmo no ale cwaniaków się wyczuwa od razu.To tyle i skończmy już ten temat tutaj.
Fachman