Mach 3 pl do testowania
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 7
Mach 3 pl do testowania
Witam wszystkich. Spolszczony Mach 3 do pobierania i testowania. Trochę kombinowania i jest proszę o opinie i ewentualne uwagi.
Są rzeczy na ziemi które się fizjonomom nie śniły.
Ferdek Kiepski.
Ferdek Kiepski.
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Nie przejmuj się że ludzie nie są wylewni w osądach. Powiedziałbym że nawet lepiej że tak jest bo kiedy pojawia się większe zainteresowanie tematem to dyskusja skręca w krzaki i kończy się często awanturą. Na pewno komuś się przyda. Wciąż pojawiają się nowi amatorzy. Nie wszyscy używają Macha. Niektórzy inwestują w PikoCNC, spora grupa woli nie inwestować i gryzie Linuxa albo usiłuje tworzyć coś swojego. Nadal jednak Mach jest uważany przez wielu za klasyka więc nie kasuj przypadkiem załącznika.
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 7
Sam wszystkiego nie sprawdzę jestem tylko człowiekiem i też popełniam błędy. Jak przeglądałem zagraniczne fora to normalnie żal że tam pomogą a tu nikt nie chce pomóc chociaż korzysta z czyjejś pracy za darmo. Może ja za dużo wymagam albo za szybko? Fakt faktem że chcę zrobić coś czego nie zrobię bez pomocy, a niektóre fachowe angielski zwroty ciężkie do tłumaczenia. Wylałem żale i tyle może następnym razem zabiorę się za coś na zlecenie może satysfakcja mniejsza ale KAPUCHA BĘDZIE. Z partyjnym pozdrowieniem.
Są rzeczy na ziemi które się fizjonomom nie śniły.
Ferdek Kiepski.
Ferdek Kiepski.
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
własnie testuję wydaje się spoko ,jednak mimo tego trzeba poznać działanie tych funkcji i tu się zaczyna zabawa, jakże pomocne byłoby żeby nacisnąć prawym klawiszem na przycisk i wyświetliło by się szersze znaczenie i zastosowanie funkcji.
pewnie nie ma takiej możliwości więc musimy stworzyć jakiś leksykon ,przewodnik, FAQ w jednym miejscu pozdrawiam i dopinguję
pewnie nie ma takiej możliwości więc musimy stworzyć jakiś leksykon ,przewodnik, FAQ w jednym miejscu pozdrawiam i dopinguję
audiomid
[email protected]
[email protected]