Gdzie kupić Mach 3 PL
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
Gdzie kupić Mach 3 PL
Mam pytanie do kolegów gdzie mogę kupić Mach3PL pełną wersję nie że tylko przetłumaczone panele główne. Czy to co sprzedaje firma reklamowana przez forum " Ebmia" będzie właściwym wyborem. Za wszelką pomoc serdeczne dzięki.
mariohs
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
http://www.ebmia.pl/mach3-naklejki-klaw ... ml?sort=2a - tutaj można pobrać i przetestować.
„Jeżeli nie znasz portu do którego płyniesz,
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”
Programowanie sterowników PLC Fatek, HMI Weintek, sterowniki maszyn CNC, Mach3;
to żadne wiatry nie będą Ci sprzyjać”
Programowanie sterowników PLC Fatek, HMI Weintek, sterowniki maszyn CNC, Mach3;
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Z tego co wiem to w CS-LAB kupisz licencję Mach3 i gratis dostaniesz plik 1024.set to screna tzn plik zmieniający tylko wygląd Macha który pasuje do każdej wersji Mach3
Odradzam kupowanie macha spolszczonego w środku za cenę wyższą niż normalną bo mogą się pojawiać dziwne problemy no chyba że kupisz go w cenie zwykłego macha i w razie co zmienisz go na zwykłą wersję angielską.
Kolega kiedyś kupił spolszczenie które całego macha przeryło na polski za 150zł nie pamiętam już od kogo a potem się wszystko chrzaniło , kazałem mu zainstalować normalną wersje i wszystko śmiga jak rakieta , potem jedynie zmienił sobie screen na własny.
Odradzam kupowanie macha spolszczonego w środku za cenę wyższą niż normalną bo mogą się pojawiać dziwne problemy no chyba że kupisz go w cenie zwykłego macha i w razie co zmienisz go na zwykłą wersję angielską.
Kolega kiedyś kupił spolszczenie które całego macha przeryło na polski za 150zł nie pamiętam już od kogo a potem się wszystko chrzaniło , kazałem mu zainstalować normalną wersje i wszystko śmiga jak rakieta , potem jedynie zmienił sobie screen na własny.
Mach3 + CSMIO =

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
U mnie też można nabyć w normalnej cenie
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]