I znowu problem z machem
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Poproś kogoś zeby ci przeslal jakis G kod to bedziesz mógl sprawdzic czy wymiary pasuja.
Błąd może być na twoich dyskietkach z Machem, skoro na wszystkich komputerach jest to samo.
Ja mam wersje Mach3 R3.043.022 i chodzi na trzech róznych PCetach.
www.machsupport.com/downloads.php
Poogladaj tutoriale www.machsupport.com/videos/
Błąd może być na twoich dyskietkach z Machem, skoro na wszystkich komputerach jest to samo.
Ja mam wersje Mach3 R3.043.022 i chodzi na trzech róznych PCetach.
www.machsupport.com/downloads.php
Poogladaj tutoriale www.machsupport.com/videos/
Tagi:
-
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
Albo masz takie szczescie albo cos zle robisz a ja stawiam na walniętą wersje
takie to uroki kupywania czegos z 2006 roku albo i starsze jak sie nie myle
to żę to oryginalna płyta nic nie robi oryginalną płyte dostaniesz od artsoftu ale tam jest to samo co na stronie www instalka pliki konfiguracja przewodnik żadna nowosc
takie to uroki kupywania czegos z 2006 roku albo i starsze jak sie nie myle
to żę to oryginalna płyta nic nie robi oryginalną płyte dostaniesz od artsoftu ale tam jest to samo co na stronie www instalka pliki konfiguracja przewodnik żadna nowosc
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
A co można źle zrobic podczas instalacji macha? Ja wiem, że u niektórych chodzi program bez problemu ale są i tacy co u nich nie chce pracować. Mam siedzieć i na siłe wbijać program do komputera. Niewiedziałem zapytałem na forum odpowiedzi nie dostałem, co nie znaczy, że wszyscy forumowicze się na mnie obrazili. Podejrzewam, że poprostu nie wiedzieli ponieważ historia się powtarzała a ja pisałem i żadnej poprawy nie było. I co Kolega na moim miejscu by zrobił?
robert
robert
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Może po prostu ściągnij Macha ze strony AtrSoftu i podaj mu tylko plik licencyjny, a nawet na początku bym sprawdził bez podania pliku licencji.
Być może dla Macha, którego posiadasz czegoś brakuje, albo dla tego pliku licencyjnego.
To, że płyta oryginalna to ja nie wiem, bo zazwyczaj plik LIC. jest unikalny a program się po prostu pobiera. Może jest źle wypalona płytka. Brałeś to pod uwagę?
Pozdrawiam
Być może dla Macha, którego posiadasz czegoś brakuje, albo dla tego pliku licencyjnego.
To, że płyta oryginalna to ja nie wiem, bo zazwyczaj plik LIC. jest unikalny a program się po prostu pobiera. Może jest źle wypalona płytka. Brałeś to pod uwagę?
Pozdrawiam
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
Panowie miałęm macha 2 i 3 na paru komputerach problem sie powtarzał może nie ten sam ale był. Mam narazie dość (powtarzam narazie) zabawy z machem. Przerwałem taką zabawę bo dostałem program który zadziałał i narazie jeszcze działa - jeżeli mam kupić macha za kasę która jest w ofercie a stepa to chyba tańszy jest step. Dlatego musicie mi wybaczyć ale na razie zabawę z machem sobie odpuszcze (też powtarzam narazie). Bo tak to jest bezsensowna dyskusja czy plik licencyjny jest sprawny, czy płytka dobrze stworzona, czy moje komputery są sprawne. Też czytalęm ofertę i wiem na jakim komputerze będzie to działało. Jeżeli tworze warunki takie jak napisane i program zaczyna kaszleć i bawię się z tym przez długi okres czasu to mi się odechciało. Najciekawsze jest to, że jak pisałęm o swoich problemach to nikt mi nie mógł pomóc a teraz każdy mi daje rady co powinienem zrobić. Ja wiem jak wgrać system i zainstalować macha, w końcy sam złożyłem maszynę z komponentów które sam projektowałęm i produkowałem. Dlatego macha na razie sobie odpuszczę ale tak prawdę mówiąc wróce do niego bo chce wiedzieć co się działo. Temat uważam za zamkniety
robert
robert
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 2
Masz racje. Bez sensu jest w tym temacie pisać, bo widać już wszystko wiesz.kubus838 pisze:Bo tak to jest bezsensowna dyskusja czy plik licencyjny jest sprawny, czy płytka dobrze stworzona, czy moje komputery są sprawne.
To pewnie mach uwziął się na Ciebie, bo pewnie wszystko dobrze robisz. I to na czterech komputerach...kubus838 pisze: Ja wiem jak wgrać system i zainstalować macha, w końcy sam złożyłem maszynę z komponentów które sam projektowałęm i produkowałem.
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.
-
- Posty w temacie: 5
- Kontakt:
Ja proponuje podjedz do mnie sprzedam Tobie kompa z wgranym Machem3 pl
bo jak dla mnie szukasz dziury w całym a jej tam nie ma
bo jak dla mnie szukasz dziury w całym a jej tam nie ma
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]