1000 lini
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
tak naprawde Panowie to Was nie rozumiem ? po co tak kombinowac ?
jak uzywacie macha do celow edukacyjnych to najlepiej sprawic sobie taka wersje, rozumiem ze jak ktos nie zarabia na maszynie to ciezko wydac tyle kasy , zwazywszy
na to ze czasem maszyne jest zrobiona z elementów tanszych jak cena macha,
z drugiej strony jezeli ktos chce na tym zarabiac to powinien miec kase na to zeby kupic
taki program , legalnie wspierac wykonawce i pomagac w powstawaniu coraz nowszego
i lepszego softu,
po co wiec kombinowac ? czy myslicie ze jak bedziecie wczytywac program po 1000 lini
to bedziecie całkiem legalni ? przeciez to wersja DEMO , powstala aby sobie poprobowac
czy program sie podoba , czy dobrze dziala, jak sie podoba to kupic , jak nie to skasowac, demo nie jest po to aby sobie do konca zycia uzywac malych programikow.
płentą mojej wypowiedzi jest : " po co pisac cos ala crack i sie meczyc , skoro mozna sciagac lepszego gotowego cracka i wczytywac spokojnie ponad 1000 lini ? "
jak uzywacie macha do celow edukacyjnych to najlepiej sprawic sobie taka wersje, rozumiem ze jak ktos nie zarabia na maszynie to ciezko wydac tyle kasy , zwazywszy
na to ze czasem maszyne jest zrobiona z elementów tanszych jak cena macha,
z drugiej strony jezeli ktos chce na tym zarabiac to powinien miec kase na to zeby kupic
taki program , legalnie wspierac wykonawce i pomagac w powstawaniu coraz nowszego
i lepszego softu,
po co wiec kombinowac ? czy myslicie ze jak bedziecie wczytywac program po 1000 lini
to bedziecie całkiem legalni ? przeciez to wersja DEMO , powstala aby sobie poprobowac
czy program sie podoba , czy dobrze dziala, jak sie podoba to kupic , jak nie to skasowac, demo nie jest po to aby sobie do konca zycia uzywac malych programikow.
płentą mojej wypowiedzi jest : " po co pisac cos ala crack i sie meczyc , skoro mozna sciagac lepszego gotowego cracka i wczytywac spokojnie ponad 1000 lini ? "
PiteR
-
Autor tematu - Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 4
Demo można używać do końca życia ,jeśli nie ma ograniczenia czasowego.
Kiedy czytam takie posty jaki napisał pit202 - wraca mi wiara w ludzi .
Myśle ,że większość z nas ma same legalne programy w kompie ,mało tego nigdy nie miała żadnego pirata .Nie słucha i nie ogląda lewizny. Nie przekracza 50 km/h w mieście itd. Jednym słowem 4RP
Kiedy czytam takie posty jaki napisał pit202 - wraca mi wiara w ludzi .
Myśle ,że większość z nas ma same legalne programy w kompie ,mało tego nigdy nie miała żadnego pirata .Nie słucha i nie ogląda lewizny. Nie przekracza 50 km/h w mieście itd. Jednym słowem 4RP
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 5
rozumiesz chyba ze pisalem całkiem teoretycznie, to ze jest crack do macha to wiem tylko dlatego, ze slyszalem, nie zebym uzywał ( mam oryginalnego macha ) , nie wiem wiec czy dziala czy nie , skoro sie pojawił to moze dziala z jakas wersją , mozna wiec scignac dzialajacy komplet , a co jest takiego ciekawego w mach3 ze musisz go uzywac ?
czy poprostu specjalnie tak napisales bo wiesz ze do tego nie ma cracka ?
czy poprostu specjalnie tak napisales bo wiesz ze do tego nie ma cracka ?
PiteR
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Witaj
Myślę i dużo osób się zemną zgodzi, że Mach2 jest wystarczający na potrzeby amatorskich maszyn
A nowe nie znaczy lepsze
No i do tego pracuję nad spolszczeniem programu Mach2

Myślę i dużo osób się zemną zgodzi, że Mach2 jest wystarczający na potrzeby amatorskich maszyn

A nowe nie znaczy lepsze

No i do tego pracuję nad spolszczeniem programu Mach2

... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281