Program na G-kody
-
Autor tematu - Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
Program na G-kody
Witam
Potrzebuje pomocy w sprawie programu przekształcającego rysunek na G-kody zakupiono w firmie drutówkę i program taki bardzo ułatwiłby mi pracę.Interesuje mnie nazwa takiego programu lub ewentualnie jakaś podpowiedzi gdzie taki program znajdę .Za każde cenne wskazówki będę ogromnie wdzięczny .
Potrzebuje pomocy w sprawie programu przekształcającego rysunek na G-kody zakupiono w firmie drutówkę i program taki bardzo ułatwiłby mi pracę.Interesuje mnie nazwa takiego programu lub ewentualnie jakaś podpowiedzi gdzie taki program znajdę .Za każde cenne wskazówki będę ogromnie wdzięczny .
Jak pytam to znaczy że nie wiem ,jak wiem to odpowiem i pomogę ,więc doceń to -tak jak ja doceniam Cię !!!!
Tagi:
-
- Moderator
-
ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Witaj
W jakie formie masz rysunki na papierze ? czy dostajesz *.dwg lub *.dxf
i ile osi ma drutówka
czy ma uchylną oś drutu ??
W jakie formie masz rysunki na papierze ? czy dostajesz *.dwg lub *.dxf
i ile osi ma drutówka
czy ma uchylną oś drutu ??
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje
---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281

Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
-
Witaj
Rysunki często dostajemy na papierze, ale zdarza się też w formie dwg lub dxf duzo rysujemy sami a AUTO CAD .
Maszyna ma pięc osi - os drutu uchylna (+-30 stopni)
Maszyna Charmilles ROBOFIL 310
Rysunki często dostajemy na papierze, ale zdarza się też w formie dwg lub dxf duzo rysujemy sami a AUTO CAD .
Jak pytam to znaczy że nie wiem ,jak wiem to odpowiem i pomogę ,więc doceń to -tak jak ja doceniam Cię !!!!
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
-
Witam
w ISO piszemy jak pisałem maszyna to
Własnie takie cos by nas interesowało z DXF na ISO narysować w Auto Cadzie i przerobic
w ISO piszemy jak pisałem maszyna to
Własnie takie cos by nas interesowało z DXF na ISO narysować w Auto Cadzie i przerobic