Autodesk Fusion 360 - uwaga ucze sie ;-)
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
Cześć, dopiero co dorwałem się do tego oprogramowania i jeszcze go za bardzo nie ogarniam, więc chciałbym Was prosić o radę. Używam 3-osiowej obrabiarki Bridgeport i chciałbym wyfrezować 3 otwory w rurce długości 1m. Czy mógłby ktoś podrzucić gotowy projekt wykonany właśnie w oprogramowaniu Fusion 360? Byłoby mi lepiej załapać podstawy i uczyć się już na gotowym projekcie. Bo mógłbym podejrzeć symulację i mniej więcej ułożyć sobie to w głowie.
Tagi:
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 27
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
cześć,
szukam video-tutoriali, poradników lub rysunków (z opisami rozwiązań) do ćwiczeń rysowania i modelowania 3D w F360, mogą być w języku angielskim. nie chodzi mi o naukę podstaw tylko raczej średnio-zaawansowane funkcje, usprawnienie pracy, tworzenie zespołów itp. miło byłoby gdyby były nastawione na druk 3D ale nie jest to konieczne.
PS
nie każcie mi googlować bo przerobiłem już kilka tutoriali znalezionych w necie, chodzi mi o te, które przerabialiście i możecie polecić
szukam video-tutoriali, poradników lub rysunków (z opisami rozwiązań) do ćwiczeń rysowania i modelowania 3D w F360, mogą być w języku angielskim. nie chodzi mi o naukę podstaw tylko raczej średnio-zaawansowane funkcje, usprawnienie pracy, tworzenie zespołów itp. miło byłoby gdyby były nastawione na druk 3D ale nie jest to konieczne.
PS
nie każcie mi googlować bo przerobiłem już kilka tutoriali znalezionych w necie, chodzi mi o te, które przerabialiście i możecie polecić

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
dziękiMaq pisze:Mi w paru sprawach pomogło: