robofil ?? (chalmilles)
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 4
Niestety potwierdzam powyższe wątki. AGIE i Charmillesa już po prostu nie ma. Pojawił się natomiast GFAC, gdzie dostarcza maszyny głównie z Chin. Niestety dotkneła choroba "Mercedesa" gdzie dobre roczniki to '86, nowe to .... wszyscw wiedzą.
Polecam Japońskie marki jak Mitsubishi oraz ciekawe z Taiwanu jak Accutex
Tagi:
-
- Posty w temacie: 3
-
Ehh kolego normalnie takich głupot już dawno nie czytałem pracuje na maszyn Agie i Charmilles jdena i druga jest produkowana w Szwajcarii jeśli nie wiesz proponuję wycieczkęPieki pisze:Niestety potwierdzam powyższe wątki. AGIE i Charmillesa już po prostu nie ma. Pojawił się natomiast GFAC, gdzie dostarcza maszyny głównie z Chin. Niestety dotkneła choroba "Mercedesa" gdzie dobre roczniki to '86, nowe to .... wszyscw wiedzą.

Nie mówie czy ta czy tamta lepsza ale jeśli masz wypisywać głopty to wogólę nie pisz.
Pozdrawiam
-
Kolego, głupota o rzecz względna dlatego jestem daleki od osądów, szczególnie publicznych. Więcej głupot czytuję w prasie codziennej niż na tym forum.
Jeżeli masz takie informacje, na pewno jest w nich odrobina prawdy, ale proponuje nie spłacać tematu.
Ja z kolei znam naszyny Japońskie z oferty Abplanalp, a nawet Taiwańskie i tez mam swoje zdanie na ten temat, pracuję na tych maszynach.
Pozdrawiam
Jeżeli masz takie informacje, na pewno jest w nich odrobina prawdy, ale proponuje nie spłacać tematu.
Ja z kolei znam naszyny Japońskie z oferty Abplanalp, a nawet Taiwańskie i tez mam swoje zdanie na ten temat, pracuję na tych maszynach.
Pozdrawiam
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
re
U nas w zakładzie mamy agie classic i potwierdzam usterki przedmówcy o tej maszynie
-silnik siatkowania drutu był wymieniany juz 3 razy (maszyna jest u nas 4lata )
-problemy z właczeniem maszyny (pracujemy na dwie zmiany ) tu winny jest chyba akumulator
-przypadkowe zwisy w dziwnych sytuacjach (agieVision jeszcze pod unixem)
-no i nie możność sortowania alfabetycznie plików .iso, (jest tylko po dacie) w trybie programowania na maszynie
-silnik siatkowania drutu był wymieniany juz 3 razy (maszyna jest u nas 4lata )
-problemy z właczeniem maszyny (pracujemy na dwie zmiany ) tu winny jest chyba akumulator
-przypadkowe zwisy w dziwnych sytuacjach (agieVision jeszcze pod unixem)
-no i nie możność sortowania alfabetycznie plików .iso, (jest tylko po dacie) w trybie programowania na maszynie